Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. A prins un hoț în magazinul pe care-l păzea și l-a lovit mortal. Imagini șocante cu incidentul

Un paznic de la un magazin de marcă din Berkshire, Marea Britanie, a cauzat moartea unui hoț pe care l-a prins furând din magazinul pe care trebuia să-l protejeze. Ce pedeapsă riscă acum.

Sorin Negru,

A prins un hoț în magazinul pe care-l păzea și l-a lovit mortal

[Sursa foto: Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Paznicul Sabeur Trabelsi, în vârstă de 44 de ani, a sesizat furtul și l-a urmărit pe hoț, Jason Page, în vârstă de 51 ani în afara magazinului.

Acesta din urmă mai avea un complice și împreună furaseră carne scumpă și o cutie de bere, potrivit Daily Mail.

Citește și: Halucinant! Un bărbat din Satu Mare a fost înjunghiat de soție pe motiv că era prea gelos

Paznicul l-a ajuns, l-a doborât l-a pământ și, după ce Page s-a ridicat în picioare, paznicul i-a aplicat o lovitură de KO care l-a făcut să cadă pe spate, dând cu capul de trotuar.

Citește și: Un tânăr de 18 ani este cercetat după ce a lovit o persoană în cap. Victima a murit la spital

Hoțul s-a lovit cu capul de ciment atât de tare încât nu și-a revenit niciodată în urma rănilor suferite și a murit la spital.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Victima lovită mortal, un bărbat fără adăpost

În apărarea sa, paznicul de la magazinul Marks and Spencer a susținut că hoțul l-a amenințat că îl va înțepa cu un ac și de aceea l-a lovit, însă nu cu pumnul, ci cu palma.

După ce a fost arestat, Trabelsi, care e tatăl a trei copii, a susținut că victima agresiunii sale era beat și de aceea a căzut pe spate și s-a lovit la cap.

Însă, imagini preluate de camere video de la o benzinărie din apropiere au arătat ce s-a întâmplat cu adevărat.

Paznicul riscă 8 ani de închisoare

Trabelsi a fost condamnat pentru omor prin imprudență și pervertirea cursului justiției. El riscă o pedeapsă de 8 ani de închisoare.

Incidentul a avut loc în ultima zi lucrătoare a lui Trabelsi pentru magazin. El fusese angajat să lucreze la supermarket după o serie de furturi de carne scumpă și alcool.

El a declarat că era frustrat și știe că nu trebuia să acționeze așa.

Cum s-a produs furtul și încăierarea

Cu 30 de minute înainte ca magazinul să se închidă, gardianul l-a observat pe hoț care, împreună cu un complice, umplea „nebunește” o pungă cu carne scumpă, iar la ieșire a luat și o cutie de bere.

Paznicul a pornit în urmărirea lor și a fost urmat de șeful de magazin, care a alergat să recupereze punga de carne furată. În timp ce Trabelsi îl imobiliza, șeful de magazin a recuperat produsele furate. El a fost achitat în proces.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Victima și călăul

Juriul de la tribunal, format din 8 femei și 4 bărbați, a avut nevoie de doar patru ore de deliberare pentru a-l condamna pe Sabeur Trabelsi pentru omor.

Judecătorul a respins inclusiv cererea avocatului apărării lui Trabelsi pentru ca acestuia să i se acorde cauțiune „pentru a-și pune ordine în treburi” înainte de a fi închis și a fost trimis direct la închisoare.

Peste o lună paznicul își va primi sentința.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI