Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- A renunțat la record pentru a salva o pisică nevoiașă/ "Un erou" spun oamenii

În timp ce participa la un maraton, o femeie a renunțat la obținerea primului loc pentru a salva o pisică nevoiașă, pe care a observat-o pe marginea pistei de alergare.

Elena Tasca,

A pierdut maratonul, dar a salvat o pisicuță

[Sursa foto: COLAJ Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O femeie, participantă la un maraton din Chicago, a pierdut oportunitatea de a câștiga pentru a salva o pisică nevoiașă.

Femeie s-a oprit din cursă pentru a lua pisica de pe margine pistei de alergare, pierzând victoria care îi aparținea.

Sarah Bohan în brațe cu pisica salvată

[Sursa foto: Twitter]

A pierdut cursa, dar a salvat o viață

Sarah Bohan, în vârstă de 26 de ani, este cunoscută ca fiind una dintre femeile care participă cel mai des la maratoane, în America.

Ultimul maraton la a participat a fost Maratonul din Chicago. Sarah Boston era pe cale să își învingă recordul personal, obținând un timp mult mai bun.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

A salvat pisica la maraton

[Sursa foto: Twitter]

În timp ce alerga, în dreptul milei 21, Sarah a observat pe marginea pistei o pisică nevoiașă. Puiul de pisică era singur, abandonat, iar nevăzându-i mama în preajmă, Sarah a decis să se abată de la cursă pentru a o salva.

Femeia a abandonat finalul record pe care îl putea obține pentru a proteja mica pisică nevoiașă.

Sarah Bohan a continuat cursa cu pisicuța în brațe, spre uimirea și aprecierea oamenilor prezenți la maraton.

Imagini cu Sarah care aleargă ținând în brațe pisica salvată au ajuns virale pe platforma socială X, unde oamenii o consideră un adevărat erou.

Pisicuța de 1 kilogram a fost adoptată imediat, de o femeie care se afla la finalul liniei de sosire.

"Aici este un alt erou.

Unul dintre adepții noștri, Sarah Bohan a salvat o pisicuță în timp ce alerga la Maratonul din Chicago 2023! Era la mila 21 când a zărit-o și a continuat cursa cu ea în mâini. În poză se observă o altă alergătoare care s-a oprit lângă ea", a transmis într-o postare pe platforma socială X.

În comentarii, Sarah Bohan este descrisă ca fiind "un erou", "o adevărată speranță", "o iubitoare de animale peste limită".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI