Gagea este în centrul atenției în ”Casa iubirii”, după ce relația dintre el și Alexandra a început să scârțâie. Cum sentimentele și dorințele lor în ceea ce privește un viitor împreună au creta discuții în emisiune, mai mulți concurenți își dau acum cu părerea.

Băieții au vrut să știe ce gândește și ce simte Gagea, doar că de la o discuție ce părea a fi amicală s-a ajuns la un adevărat scandal.

Citește și: VIDEO Antoni și Bogdan, la cuțite din cauza Rebeccăi. "Te dai leu când ești pisică". Concurenta îi ia apărarea iubitului: "Îl liniștesc eu"

Gagea i-a dat replica lui Antoni. S-au încins spiritele în emisiune

Iar protagoniștii au fost Gagea și Antoni, în timp ce subiectul discuției au fost fetele, Rebecca și Alexandra, dar și modul în care ei gestionează anumite aspecte.

Patrick. „Și ce ai de gând să faci acum, Gagea?”

Antoni: „N-auzi că omul ar vrea să renunțe?”

Robi: „Deci, fii atent aici. Gagea, dacă tu de acum ai gândirea asta, că dacă te împaci cu ea o să te gândești că se gândește femeia la Patrick și așa mai departe, eu zic, din start, de acum să renunți, crede-mă.

De acum, din momentul ăsta să renunți.”

Gagea: „Nu, nu vreau să renunț, dar…”

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Antoni: Păi stai, că ai zis mai devreme că îmi vine să renunț.”

Gagea: „Păi îmi vine să renunț. Asta nu înseamnă că vreau să renunț. Îmi vine…”

Auzind că Gagea ba știe, ba nu știe ce vrea, Antoni a izbucnit, fapt ce a dat startul unei lupte între cei doi, căci cuvinte dure s-au aruncat și de o parte și de alta.

Citește și: VIDEO „E vina mea că m-am grăbit” Antoni pune piciorul în prag! Rebecca, dărâmată de reacția tânărului: „Nu mi-e deloc ușor”

În timp ce Gagea a atacat-o subtil pe Rebecca, dar l-a și pus la zid pe Antoni, cum că intra lui în ”Casa iubirii” ar fi doar de dragul competiției, cel din urmă i-a bătutu obrazul pentru comportamentul avut.

Și nu doar atât, dar Antoni recunoaște că-l consideră slab pe Gagea ca bărbat, mai ales că nu poate să își recucerească fosta parteneră, dar și pentru lacrimile vărsate.

Antoni: „Păi atunci să o angajeze, frate, să o angajeze la el la firmă. Nu e o gândire corectă, frate. Dacă nu o vrei pentru tine, lasă-o să fie pentru altcineva.”

Citeste si: Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când se va revedea cu iubitul său: „Să învăț să îi fac ceva de mâncare. Să îi fac curat, să mergem la sală.”- kfetele.ro

Citeste si: Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să se transforme în altceva". Ies la iveală noi detalii din relaţia pe care au avut-o cei doi- radioimpuls.ro

Gagea: „Antoni nu sunt ca tine, ca iubita mea din casă să vorbească pe afară cu un băiat și eu să o iert, că eu nu am venit aici de emisiune. Scurt, nu am venit aici de emisiune.”

Antoni: „Eu vin și îți dau ție niște sfaturi. Tu, în primul rând, ești stângaci și în picioare, și în vorbire, și în comportamentul vizavi de o femeie. Eu vin și îți dau sfaturi și tu începi să zici de mine. Vin băieții, vin fetele la tine să zică că n-ai un pic de haz nici măcar să recucerești fata cu care ai fost împreună deja. N-ai talentul ăla nici de a recuceri fata cu care ai fost împreună deja. Pe fete ești slab. Ce vrei? Vrei să ți le dăm pe față așa? Păi vorbește cu mine, uite, eu vorbesc cu tine. Îți înțeleg frustrările, mai ai un pic și plângi. Eu accept. Eu stau aici și mă uit la lacrimile tale. Nu e nicio problemă. Măcar uită-te la tine. Uită-te un pic, ai oglinzi aici prin toată casă. Uită-te un pic în oglinzi și după ce ai văzut reflecția, dacă consideri că îți permiți niște chestii, vino și zi-le.

În cele din urmă, și Robi i-a bătut obrazul timișoreanului pentru cele spuse, însă, cel din urmă. Recunoaște că, de fapt, poate nu-l ajută acum starea de spirit căci traversează o perioada mai vrea a vieții.

Gagea: „Faza e în felul următor, nu sunt în cea mai bună perioadă a vieții.”

Robi: „Bă, frate, nu a fost frumos cum ai dat-o acum, că a ta vorbește cu alții și tu te… În primul și în primul rând, ăla a fost o chestie de-a Rebeccăi pe care a avut-o înainte să vină în emisiune. Femeia a încercat să se descotorosească de problemă în liniște. Acum că s-a aflat, asta e altceva.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si