A ucis cu sânge rece pentru că se plictisea. Este modul șocant în care avocatul tânărului care a comis crima din grădina botanică a Craiovei a motivat astăzi fapta ucigașului în fața judecătorilor. Mai mult, tânărul a cerut reducerea pedepsei de 15 ani de închisoare și schimbarea încadrării juridice. La termenul de astăzi au fost prezenți și părinții Melisei, care au stat din nou față în față cu asasinul fiicei lor.

Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Criminalul din grădina botanică ar fi ucis pentru că se plictisea

A primit doar 15 ani, pentru că avea două luni mai puțin de 18 ani... altfel ar fi primit poate pe viață și să fii nemulțumit de așa ceva?!, a spus tatăl Melissei.

Sunt vorbele unui tată îndurerat, devastat de fiecare dată când e nevoit să-l privească în ochi pe criminalul fiicei sale. Astăzi, la curtea de apel din Craiova s- a judecat un nou proces în cazul crimei din grădina botanică.

Avocatul lui Alexandru, ucigașul în vârstă de optsprezece ani, a cerut schimbarea încadrării de omor calificat în omor, motivând că fapta nu a fost cu premeditare. Mai mult acesta a cerut și o pedeapsă mai mică.

Ei merg pe premiza că nu a fost omor calificat, că el nu a plecat să ucidă, că el a încurcat ghiozdanele, că acel cuțit pe care îl avea l-a văzut în momentul când a vrut să- i sperie, a spus mama Melissei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Părinții Melissei

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Ca să îl scape de încadrarea de omor calificat, avocatul tânărului a invocat inclusiv o tulburare de personalitate a criminalului, care l-ar fi determinat pe acesta să ucidă pentru că se plictisea ușor.

Emi, prietenul fetei care a supraviețuit miraculos atacului sângeros, este revoltat.

Eu am fost acolo și adică știu cum s-a simțit, nu a fost un om care s-a plictisit sau... asta e o porcărie. El a venit cu planul să omoare pe cineva, adică decât o minte foarte dereglată o să vină cu un astfel de plan, a spus Emi.

În sala de judecată, criminalul a spus că are remușcări.

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”- radioimpuls.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Îmi pare rău pentru ce am făcut, nu îmi dau seama ce a fost cu mine atunci.

Aș vrea să dau timpul înapoi. Totuși îi mulțumesc lui D-zeu că nu a fost mai rău, a spus ucigașul.

Eu l-am privit de câteva ori în ochi, aroganță mai mult și îngrijorare că va trebui să stea acolo pentru că el și-a pus masca să nu fie găsit nicidecum nu este o părere de rău, a spus tatăl Melisei.

Tatăl ucigașului

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Tatăl criminalului a fost și el prezent în sala de judecată și a susținut reducerea pedepsei fiului la ieșire, însă a fugit spre mașină încercând să scape de întrebările jurnaliștilor. Judecătorii curții de apel au respins cererea inculpatului de schimbare a încadrării juridice. Cât privește reducerea pedepsei, decizia instanței rămâne în pronunțare până pe nouăsprezece septembrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si