Cameron Robbins, un tânăr în vârstă de 18 ani, absolvise cu câteva zile în urmă Școala University Laboratory School din Baton Rogue.

El se afla într-o croazieră cu prietenii săi, care l-au îndemnat să sară peste bord, dacă are curaj.

Citește și: Sfârșit cumplit pentru directoarea generală a unui fast-food care a rămas captivă într-un congelator

Imaginile apărute în presa americană surprind momentul șocant în care adolescentul, vedetă al echipei locale de baseball, sare de pe vasul de croazieră din Bahamas.

A fost un act de bravadă, „în urma unei provocări” venite de la colegii săi, potrivit Mirror. Scenele tulburătoare apar într-un videoclip distribuit la doar câteva zile după ce Garda de Coastă a SUA a anulat căutarea absolventului.

Imagini greu de privit cu momentul dispariției lui Cameron Robbins 

În videoclipul de mai jos, se poate vedea cum Cameron Robbins, în vârstă de 18 ani, din Louisiana, SUA, sare peste bord fără vestă de salvare, în timp ce colegii săi îl aplaudă, potrivit martorilor oculari.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Un cățel găsit într-o stare șocantă este de nerecunoscut după câteva zile- FOTO

Adolescentul, care tocmai absolvise cu câteva zile în urmă școala din Baton Rogue, a fost văzut doar în costumul său de baie, înainte de a dispărea brusc.

Citește și: Incident bizar într-un aeroport din Spania. O româncă și câinele ei au „locuit” 17 zile pe o canapea

Pasagerii de la bord au rămas uimiți. Cameron a sărit în timp ce o persoană de pe vas se aude spunând: „Acest puști a sărit în apă!”.

Îngrijorările au crescut rapid pentru siguranța adolescentului, iar o altă persoană a strigat „Apucă geamandura.. apucă geamandura”.

@theirrelevantpost Cameron Robbins was dared to jump off a sunset boat ride at 9:40pm. After jumping in the water, a shark fin appears within 20ft of him, and you can see him look at it with panic. He immediately swims away from the shark, and lifesaver, unfortunately never being found again. 🙏 #cameronrobbins #prayer #foryou ♬ original sound- Mr. Irrelevant

Cameron Robbins, absolventul de 18 ani care a fost înghițit de crocodili

Cameron Robbins, la ceremonia de absolvire a liceului

[Sursa foto: NY Post]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si