Bărbatul avea permis de conducere eliberat în Italia și o alcoolemie uriașă- de parcă băuse două sticle de vin înainte să se urce la volan.

Vă avertizăm că urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional!

Cu muzica la maximum, băut și în direct pe internet, acest bărbat de 28 de ani a reușit să provoace un accident în care a rănit șase oameni și a distrus patru mașini.

Momentul în care autoturismul său intră în plin în mașina din față, a fost transmis în direct pe internet, de altfel pagina de Facebook a tânărului fiind plină de live-uri făcute în timp ce conduce și ascultă muzică extrem de tare.

Alcoolemie de 1,75 la mie

Mai mult, odată venită poliția la fața locului, șoferul vinovat, care avea o alcoolemie de 1,75 la mie, a început să facă scandal și să se certe cu agenții, cărora le-a spus că, pur și simplu... vrea să plece acasă, așa, plin de sânge cum era.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Circul în plină stradă a continuat minute în șir, până când polițiștii au fost nevoiți să-l bage cu forța pe scandalagiu în mașină.

Citeste si: Cazul Floyd de România. „Nu mai da!”. Drama românului decedat în parcul din Vatra Dornei

Bărbatul a refuzat inclusiv să le spună polițiștilor că el a condus mașina și a încercat să dea vina pe unul dintre pasageri, care, deși rănit, fugise de la locul accidentului.

Cinci oameni au ajuns la spital- unul dintre ei a fost scos cu greu de către salvatori din mașina răsturnată pe capotă.

Citeste si: Un autocar cu români a luat foc în Austria. Anunțul făcut de MAE

VIDEO | Accident cumplit în direct pe internet
VIDEO | Accident cumplit în direct pe internet

Tanarul care a provocat accidentul a fost reținut și este cercetat acum pentru vătămare corporală din culpă, pentru conducere sub influența alcoolului, dar și pentru că i-a amenințat pe polițiști cu bătaia.

Citeste si: Margherita de la Clejani a comis-o din nou. Mai scapă de data asta?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si