O tânără de 26 de ani a trecut printr-un moment jenant la sala de fitness după ce pantalonii ei de yoga au fost prinși în banda de alergare.

Citește și: "Am folosit superglue în locul picăturilor de ochi". Ultimele cuvinte ale femeii înainte de a intra în operație de urgență

Femeia le-a oferit colegilor de gimnastică un moment picant când a căzut pe banda de alergare și a rămas cu bikini la vedere.

Citește și: VIDEO. Cum a reacționat o femeie care își plimba goală pe stradă câinii când a fost reținută de poliție

După ce și-a recuperat pantalonii de yoga, femeia a fost atât de rușinată încât a părăsit sala imediat, potrivit Daily Star.

Cum a rămas femeia fără pantalonii de sport

Alyssa Konkel, din Illinois, SUA, a recunoscut că incidentul jenant i-a lăsat o traumă și acum se teme de banda de alergat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Fotografii șocante cu o femeie de afaceri "înainte și după" ce a devenit dependentă de drogul care dă fiori

Tânăra de 26 de ani a vizitat sala de sport pe 24 mai și a sărit pe banda de alergare pentru a face mișcare.

Citește și: Scene fierbinți într-o mașină oprită pe o stradă aglomerată, la ora 7 dimineața. Poliția rutieră a intervenit de urgență

Dar camerele de tip CCTV au surprins momentul nefericit când s-a împiedicat de șiretul pantofilor- și și-a expus tuturor partea dorsală a corpului său.

Greșeala femeii a fost că și-a setat aparatul pe o viteză de alergare pentru care nu era pregătită. 

Alyssa, care purta un maiou roz și pantaloni negri de yoga, a căzut în genunchi și a fost nevoită să se apuce de mânere.

Citește și: O profesoară de 37 de ani, concediată după ce l-a sedus pe un elev în mașina proprie

Dar mașina de alergat a continuat să se învârtă și s-a prins de jambierele Alyssei- în cele din urmă târându-i pantalonii în jos și expunându-i fundul.

Potrivit sursei citate, o altă femeie a observat accidentul și s-a întors pentru a-i oferi o mână de ajutor.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si