Influencerul din New York Emmanuel Lustin, în vârstă de 28 de ani, s-ar fi căsătorit cu zece femei în timpul unei ceremonii pe plajă.

Cel puțin așa reiese dintr-un videoclip postat pe TikTok are a strâns peste 581.000 de vizualizări, scrie NY Post.

Citește și: Cine este Sophie Grégoire Trudeau și de ce premierul Canadei, Justin Trudeau se separă de soția sa

Legenda care însoțește materialul video spune: „Așa că astăzi m-am căsătorit cu cele zece soții ale mele”, cu o explicație suplimentară pe care scrie „Noi suntem miresele”.

Citește și: VIDEO. "Nu aveam nimic pe dedesubt". Actrița Sharon Stone, dezvăluiri despre scena interogatoriului din Basic Instinct

Emmanuel Lustin susține că relația sa cuprinde „mai multe limbi, mai multe personalități, mai multe apariții frumoase, dar singurul lucru pe care îl împărtășim cu toții este dragostea și energia pozitivă”, după cum a spus el pentru publicația americană.

Justin, bărbatul care s-a căsătorit cu 10 femei în aceeași zi 

Justin, bărbatul care s-a căsătorit cu 10 femei în aceeași zi 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

În clipul de nouă secunde, nouă mirese se află de jur împrejurul mirelui lor, purtând lenjerie albă lejeră și ținând în mână câte un buchet de flori.

Una dintre miresele lui Lustin, autoproclamat "Massage Guy", stă chiar în poala bărbatului de 28 de ani, în centrul petrecerii de nuntă, schimbând un sărut de pecetluire a căsătoriei sub foișorul de pe malul oceanului.

Nu este clar unde a avut loc ceremonia stranie cu cele 11 persoane, dar o astfel de nuntă nu va fi recunoscută în New York, unde locuiesc.

Poligamia nu este, bineînțeles, acceptată în statul american. 

@mremmanuellustin Replying to @Amari its time i settled down, down, down, down and few more downs:) #emmanuellustin ♬ Let's Get Married- Vedo

Justin, bărbatul care s-a căsătorit cu 10 femei în aceeași zi 

Lustin este un maseur din Queens, New York, care creează periodic conținut online ca un maseur senzual pe platforme de socializare precum Onlyfans, TikTok, Twitter și Instagram.

Conținutul, care poate fi considerat strict pentru adulți, îl prezintă împreună cu diverse cliente senzuale în apartamentul său din New York.

„Mult noroc cu zece neveste!”

Într-un episod recent al podcastului Dirty Street Confessions, autoproclamatul „Massage Guy” și-a dezvăluit pasiunea din spatele meseriei sale senzuale dedicată femeilor.

După nunta cu 10 femei, care a fost postată pe TikTok pe 31 iulie, haitiano-americanul a publicat mai multe videoclipuri cu soțiile sale în timp ce le face masaj sau le invită la întâlniri romantice.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Clipul viral al lui Lustin îi face pe mulți oameni să se întrebe câte masaje a trebuit să facă pentru a se căsători nu cu una, ci cu zece femei.

@mremmanuellustin Mine is the piano, yours? #beethoven #emmanuellustin ♬ Für Elise- Beethoven

„Este o nebunie! sunt aici luptându-mă cu una singură și nu fac față”, a glumit un bărbat. „Mult noroc cu zece neveste!”

„Se pregătesc să-l înnebunească pe omul ăsta lol”, a glumit un alt observator.

„A primit un pic din toate aromele”, a scris un alt comentator al clipului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si