Actrița de 42 de ani Sarah Jayne Dunn s-a bucurat de soare de iarnă din Barbados, scrie Daily Mail

Ea și-a etalat forma fizică excelentă într-un costum de baie tanga, în timp ce s-a bucurat de o zi la plajă sâmbătă, 14 ianuarie 2024.

Citește și: Un actor îndrăgit din Seinfeld a murit în urma unei scurte suferințe

Sarah Jayne Dunn (născută la 25 septembrie 1981) este o actriță din Anglia, cunoscută pentru că a interpretat un rol principal în telenovela Hollyoaks din 1996 până în 2021.

În noiembrie 2021, Sarah Dunn a fost îndepărtată din producția Hollyoaks după ce directorii Channel 4 au văzut că actrița are cont pe aplicația pentru adulți Only Fans.

Actrița de 42 de ani Sarah Jayne Dunn s-a bucurat de soare de iarnă din Barbados

Actrița de 42 de ani Sarah Jayne Dunn s-a bucurat de soare de iarnă din Barbados

[Sursa foto: Instagram]

Actrița Sarah Jayne Dunn, fără inhibiții pe plajă

Modelul din serialul de succes Hollyoaks, devenit star OnlyFans, în vârstă de 42 de ani, a pozat în mai multe ipostaze pentru pagina sa de Instagram în costumul de baie albastru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Arătându-și colecția de tatuaje, poziționate în zone ascunse ale corpului, Sarah Dunn s-a fotografiat stat în fața mării și pe nisip.

După ce a postat fotografiile  pe Instagram, actrița a scris: „Când am fost la primul meu curs de gimnastică pe plajă, am așteptam cuminte ca lecția să înceapă împreună cu celelalte doamne minunate care participă în mod regulat la cursurile de acolo”.

Ea a adăugat: „I-am spus uneia dintre doamne cât de uluitor este costumul ei și am întrebat-o de unde este. Se pare că le face ea însăși, toate manual. De îndată ce m-am întors la hotelul meu cu WiFi, am verificat pagina și modelele sunt superbe, spre deosebire de orice am văzut până acum. Ea mi-a dăruit această piesă uimitoare, dar voi comanda cu siguranță mai multe, indiferent dacă este purtată ca și costum de baie, îmbrăcăminte de dans sau body. La asemenea calitate, se poate face și export în Marea Britanie".

La începutul săptămânii, Sarah a profitat la maximum de soarele din Barbados în timp ce și-a arătat abdomenul- și tatuajul pe șold- în bikini în timpul unei excursii cu barca.

Sarah  dunn

Sarah Dunn, în Barbados  

[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu doi ani, după ce Dunn a avut o întâlnire cu producătorii serialului de la Channel 4, s-a comunicat presei că nu mai face parte din echipa Hollyoaks.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Motivul invocat a fost acela că Dunn are cont activ pe OnlyFans, lucru care „nu era în concordanță cu publicul țintă”.

Echipa de producție a simțit că are o responsabilitate față de spectatorii mai tineri și a declarat că „serialul nu permite niciunui membru al distribuției Hollyoaks să fie activ pe anumite site-uri de peste 18 ani”.

VIDEO. Actrița de 42 de ani a fost concediată după ce șefii ei au văzut ce face în timpul liber

Actrița de 42 de ani a fost concediată din serialul de succes de la Channel 4

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si