Un pumn intrat in istoria lumii mondene. Ana Maria Prodan femeia de fier a fotbalului romanesc, a reusit sa creeze prin acest gest controverse nemaintalnite. Si in timp ce lumea vorbeste, impresa isi vede de viata ei.

Citeste si: Simona Halep prezintă, pe Arena Naţională, trofeul câştigat la Wimbledon! Transmisiune în direct pe Știrile Kanal D

Citeste si: VIDEO| Mai multe tornade de apa ii inspaimanta pe turistii de la Marea Neagra

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Paparazii nostri au surprins-o in timp ce se indrepta catre o cafenea din capitala. Pare zambitoare si isi imbratiseaza cu drag prietena. Apoi ii arata vergheta de la mana semn ca ii confirma faptul ca nu este in divort cu Laurentiu Reghenghampf.
Si totusi ce s-a intamplat cu adevarat inainte si dupa pumnul aplicat anternorului Dan Alexa. Presa mondena ne prezinta inca un personaj cheie in aceasta poveste.

Iubita tehnicianului Dana Alexa. In timp ce iubitul era agresat, femeia este surprinsa de reporteri la cativa pasi.
Este agitata si si pare ca ceva o deranjeaza in mod evident.

Citeste si: Călin Popescu Tăriceanu, reacție după numirea lui Mircea Geoană în funcţia de secretar general adjunct al NATO: "o reuşită pentru România"

Dupa cateva minute din holul in care s-a petrecut scena pumnului ies in fata presei cei trei.

Ana Maria incearaca sa mascheze prin zambet ceea ce tocmai se intamplase.

Citeste si: Maşină de poliţie din Bucureşti care se deplasa la o intervenţie, răsturnată în urma unui accident rutier

Un sarut pe obrazul abia lovit si un gest interpretabil asupra iubitei antrenorului(cadru de la 00.22 il repetam), care este in mod evident jenata de intreaga situatie, si evita contactul fizic cu Ana Prodan.
Bruneta care i-a sucit mintile antrenorului de la Astra Giurgiu se numeste Andrada Daiana Sorescu si este din Timisoara. Cei doi ar avea o relatie destul de agitata, ne spune jurnalistul wowbiz.ro, Cornelia Ionescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si