Legea îl obliga să aibă un vraf de autorizații însă proprietarul firmei de deratizare... n-a avut niciuna!

Pus pe făcut bani, deși nimeni nu i-ar fi vândut cu acte o substanță atât de toxică, a cumpărat otrava de pe piața neagră și, la audieri, a aruncat o parte din vină pe administratorul blocului. Cel care ar fi trebuit să îi anunțe pe locatari că în bloc a avut loc o deratizare a refuzat să se disculpe în fața jurnaliștilor.

Citeste si: Clipe de panică pentru „Micul Hercule” după ce fratele său mai mic a fost operat de urgență

Ca să facă bani din stârpirea șobolanilor, Sorin Buță a pus în pericol viețile altora după cum singur a lăsat să se înțeleagă, aseară, la audieri: fără să fi trecut vreodată pe la primărie sau pe la Direcția Sanitar Veterinară, de unde ar fi trebuit să obțină autorizații de funcționare, Sorin Buță și-a construit un portofoliu de clienți cu care s-a lăudat, în urmă cu două luni, pe Facebook.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Viorica Dăncilă a oferit meditații gratuite la matematică unor copii

El încheia contractele, iar la deratizări își trimitea angajații: cu pompele în spate, așa-zișii profesioniști au luat la rând localuri și instituții- unde au împrăștiat otravă- fără să li se ceară MĂCAR O DATĂ

acte. Ultima oară, intervenția lor a adus moartea:

La audieri, Sorin Buță n-a omis detaliile care transformă nenorocirile de pe strada Mioriței într-o tragedie națională și după ce le-a mărturisit anchetatorilor că a cumpărat de la o cunoștință otrava, a negat că i-ar fi știut efectele. Nu e de mirare.

FOSFURA DE ALUMINIU- descoperită de autorități în bloc- este atât de toxică încât se folosește ÎN CÂMP DESCHIS, la gazarea rozătoarelor și nicidecum la deratizarea apartamentelor.

Citeste si: Joi, 21 noiembrie, va avea loc „Sărbătoarea Luminii”. Creștinii sărbătoresc Intrarea Maicii Domnului în Biserică

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Proprietarul susține însă că angajații săi au împrăștiat otrava doar în apartamentele nelocuite. Chiar el ar fi sigilat, apoi, încăperile cu bandă adezivă și avea de gând să se întoarcă pentru igienizare- totul cu buna știință a administratorului. Surprins aseară de jurnaliști, bărbatul responsabil cu ordinea în bloc și implicit deratizarea, a refuzat să explice cum de a bătut palma cu o firmă-fantomă:

Se pare că Sorin Buță își atrăgea clienții cu un statut obținut de firma sa, în 2015. Pe-atunci, își desfășura activitatea la un sediu social și chiar dacă ulterior s-a mutat în altă parte a continuat să emită facturi în baza autorizației vechi. Mulți au crezut că e de bună credință după ce l-ar fi găsit pe lista firmelor acceptate de Direcția de Sănătate Publică.

Pe ceilalți, Sorin Buță îi amețea cu prețuri avantajoase.

Încântați de preț, mulți nu mai cereau acte.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si