Printre cei 176 de pasageri care şi-au pierdut vieţile în urma tragediei se află şi Roja Azadian. Din cauza unei încurcături cu biletul, soţul ei a rămas pe aeroportul din Teheran.

Mohsen urma să ajungă în Canada cu o altă cursă. Când şi-au luat la revedere, niciunul nu bănuia că va fi pentru ultima dată.

Un alt cuplu destrămat este acesta.

Parisa era medic stomatolog şi a urcat în avionul morţii alături de fiica sa, Reera, de numai 9 ani. Tatăl ei le aştepta acasă, în Ontario.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Şi această familie şi-a găsit sfârşitul în tragedia de lângă Teheran. Toţi fuseseră la rude, în vacanţă, şi se îndreptau către casă, în Vancouver.

Şi Masoumeh a pierit în urma prăbuşirii avionului. Ea studia ingineria în Canada şi venise în vacanţă să îşi vadă rudele. Cei care îi aşteptau abia îşi mai pot stăpâni lacrimile.

Citeste si: Iranul respinge categoric teza doborârii zborului PS752 al Ukraine International Airlines cu o rachetă

Tot căsătoriţi recent erau şi Saeed şi Noulifar. Şi ei locuiau tot în Canada, şi veniseră în Iran pentru o scurtă vacanţă. Ultima, din păcate.

Un filmuleţ publicat de toate televiziunile occidentale arată clar cum un obiect strălucitor loveşte o aeronavă. Până acum, autenticitatea imaginilor nu a putut fi verificată, dar clădirile din jur par a fi asemănătoare cu cele din Teheran. Varianta doborârii avionului din greşeală pare a fi prins contur.



Iranul a acceptat ca specialişti din Statele Unite, Franţa, Canada, Ucraina şi Suedia să se alăture anchetei pentru a fi eliminate orice speculaţii.

Citeste si: Klaus Iohannis: Până în prezent, interesele României nu au fost în mod direct afectate de situaţia din Orientul Mijlociu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si