Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Adevărul despre tragedia aviatică din Iran, greu de aflat

Continuă controversa pe tema prăbuşirii avionului ucrainean lângă Teheran. În timp ce Canada, Marea Britanie şi Statele Unite spun că aeronava a fost doborâtă cu o rachetă, iranienii neagă vehement. Ei au apelat, de altfel, la ajutor internaţional pentru a analiza cauzele tragediei. În acelaşi timp, ies la iveală dramele celor care îşi aşteptau rudele aflate în avion.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Printre cei 176 de pasageri care şi-au pierdut vieţile în urma tragediei se află şi Roja Azadian. Din cauza unei încurcături cu biletul, soţul ei a rămas pe aeroportul din Teheran.

Mohsen urma să ajungă în Canada cu o altă cursă. Când şi-au luat la revedere, niciunul nu bănuia că va fi pentru ultima dată.

Un alt cuplu destrămat este acesta. Parisa era medic stomatolog şi a urcat în avionul morţii alături de fiica sa, Reera, de numai 9 ani. Tatăl ei le aştepta acasă, în Ontario.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Şi această familie şi-a găsit sfârşitul în tragedia de lângă Teheran. Toţi fuseseră la rude, în vacanţă, şi se îndreptau către casă, în Vancouver.

Şi Masoumeh a pierit în urma prăbuşirii avionului. Ea studia ingineria în Canada şi venise în vacanţă să îşi vadă rudele. Cei care îi aşteptau abia îşi mai pot stăpâni lacrimile.

Citeste si: Iranul respinge categoric teza doborârii zborului PS752 al Ukraine International Airlines cu o rachetă

Tot căsătoriţi recent erau şi Saeed şi Noulifar. Şi ei locuiau tot în Canada, şi veniseră în Iran pentru o scurtă vacanţă. Ultima, din păcate.

Un filmuleţ publicat de toate televiziunile occidentale arată clar cum un obiect strălucitor loveşte o aeronavă. Până acum, autenticitatea imaginilor nu a putut fi verificată, dar clădirile din jur par a fi asemănătoare cu cele din Teheran. Varianta doborârii avionului din greşeală pare a fi prins contur.



Iranul a acceptat ca specialişti din Statele Unite, Franţa, Canada, Ucraina şi Suedia să se alăture anchetei pentru a fi eliminate orice speculaţii.

Citeste si: Klaus Iohannis: Până în prezent, interesele României nu au fost în mod direct afectate de situaţia din Orientul Mijlociu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI