Close sidebar
Close sidebar

VIDEO-Adriana Antoni, omul din spatele artistului. ,,Chiar dacă acea zi este o zi mai proastă, o zi mai grea, eu totuși încerc să găsesc acel frumos din acea zi''

Una dintre cele mai iubite interprete, Adriana Antoni, a venit în platoul Știrile Kanal D, pentru a povesti despre ultima sa melodie!

Redactia Stirile Kanal D,

Adriana Antoni, omul din spatele artistului [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

,,Recunoscută pe plan național și internațional, artista Adriana Antoni a fost și este o prezență discretă în showbizul românesc. Însă când vine vorba de evenimentele la care participă, cântăreața se dezlănțuie și face atmosferă. Și poate și din acest motiv este una dintre cele mai iubite interprete. Astăzi, Adriana Antoni a venit în platoul Știrilor Kanal D să ne povestească, în premieră, despre ultima ei melodie. Bun găsit, Adriana!'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Adriana Antoni, omul din spatele artistului

Adriana: ,,Vă povestesc cu drag despre toate melodiile mele, mai ales că mă bucur atât de mult să le împărtășesc din suflet cu toți cei care așteaptă și vor să vadă cu nerăbdare de fiecare dată cam ce pun în fiecare melodie a mea și cu drag, eu de fiecare dată când fac și compun aceste melodii mă gândesc la acei oameni care

vor asculta melodiile. Mă gândesc că cineva are nevoie de alinare sau are nevoie de fericire sau are nevoie de un anumit sentiment și încerc în fiecare melodie și mulțumesc lui Dumnezeu că am o echipă cu care lucrez extraordinară! Mulțumesc Dumnezeu pentru oamenii din jurul meu, mulțumesc Dumnezeu pentru inspirație și mă bucur din suflet că aceste melodii ajung cumva la sufletul oamenilor. Asta este minunat pentru mine și ca om și ca artist!

Cristina: Apropo de asta, cum reușești să menții interesul publicului viu, după atâția ani?

Adriana: Eu cred că atunci când faci cu drag ceea ce faci se vede. Perseverența, seriozitatea sunt pentru mine pe primul loc. Țin foarte mult la calitate, țin foarte mult la tot ce este uman în noi, tot ce este omenesc, tot ce este dumnezeiesc. Încerc să pun așa cât e o picătură din fiecare lucru frumos pe care l-am învățat de-a lungul timpului, să le pun în melodiile mele, să am un mesaj în melodie, să comunic cu cei care mă ascultă, pentru că

așa cum spuneam, știu că cineva acolo așteaptă ceva frumos și atunci mă străduiesc să-l fac cât de frumos pot eu.

Cristina: Ce poveste are piesa?

Adriana: Nu știu treceam așa pe lângă melodia Forever Young, bineînțeles că întotdeauna mi-a rămas ca o lozincă acest lucru Forever Young. Toată lumea își dorește să rămână mereu tânăr, să fim mereu în cea mai bună formă a noastră și așa doresc toți să rămânem așa cum spun după ce cânt melodia Dorul de copilărie și o cânt de multe ori în spectacole cu oamenii, tot timpul le spun oamenilor

să rămâneți copiii în suflet până la adânci bătrâneți.

Toți dorim să rămânem copiii, cea mai frumoasă perioadă a vieții noastre, eu așa consider și atunci trecând așa o dată pe lângă o fântână, mă îmi imaginam dacă fiecare om ar arunca un bănuț și ar pune dorința să rămână mereu copil, mereu tânăr oare s-ar îndeplini? Așa că eu am învățat, umblând printre oameni care acuma c-a început și postul putem vorbi frumos despre aceste lucruri, umblând printre oameni care postesc de-a adevăratelea și au aceste perioade în care se roagă intens.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Am învățat de la ei, că dacă ne rugăm împreună rugăciunea  comună este mai puternică cu mult decât  cea singulară și atunci mă gândeam așa trecând pe lângă fântână și dacă ar arunca bănuți, aici să ne propunem să rămânem tineri mereu, să rămânem buni, să să schimbăm toată lumea asta în bine.

Ar putea să se facă o minune și nu este o minune să fim cu toții buni și să schimbăm cu toții deodată așa lumea și atunci așa mi-a venit ideea asta în cap, Forever Young, să rămânem toți mereu tineri și așa a început toată povestea și chiar vedeam și video clipul așa într-o veselie maximă și am găsit și acel personaj acel băiat care l-am făcut personajul clipului și toți cei care au fost la videoclip. Vă mulțumesc dragilor mi-ați îndeplinit visul așa cum ne-am dorit a ieșit.

Cristina: Nu putem să nu observăm că arăți impecabil, tot timpul tânără cum reușește secrete ai spune-ne și nouă!

Adriana: Mă întreabă lumea mereu care ar fi secretul meu și știi care este? Iubește, iubește, iubește, și găsește drumul fericirii, găsește-ți dragostea!

Trebuie să ne găsim ceea ce ne place să facem pe pământ. Eu cred că ăsta este secretul vieții, să iubim, să ne găsim menirea noastră, să ne găsim sufletul pereche, uite că deja încep să spun titlurile pieselor mele vrând, nevrând, să ne găsim ceea ce ne place, ceea ce ne face fericiți, să fim noi fericiți, că atunci îi facem și pe cei din jur fericiți și aș uite așa poate, poate reușim să să aducem o vibrație frumoasă pe pământ.

Cristina: Adriana, care este cea mai personală piesă pentru tine? Cea care te reprezintă cel mai mult.

Nu m-am gândit la asta niciodată. Am mai multe melodii și încă o dată îmi mulțumesc zic Dumnezeu pentru inspirația pe care mi-o dă și tot ce mi-a dat frumos să fac pe pământ și mulțumesc oamenilor din jurul meu cei cu care lucrez cei cu care mă întâlnesc, pentru că de fiecare dată este vibrația atât de frumoasă, este acea legătură atât de superbă, încât sufletul meu vibrează într-un anumit fel și melodiile pe care le compun și le lansez pe piață sunt făcute din trăirile mele, din cea ce aud că trăiesc alți oameni, din toată această experiență frumoasă din întâlnirea mea cu oamenii și cu frumusețea pe care o găsesc de fiecare dată pe pământ. Eu încerc în tot ceea ce întâlnesc în viața mea chiar dacă într-o zi nu este o zi ca pe care eu mi am dorit-o, chiar dacă acea zi este o zi mai proastă, o zi mai grea, eu totuși încerc să găsesc acel frumos din acea zi mă străduiesc să fac asta și atunci fiecare melodie pentru mine este un sentiment, este o trăire.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cristina: Mai am o singură întrebare, cântând de atât de multă vreme s-a întâmplat vreodată să-ți pierzi emoția? Când a fost ultima dată când ai plâns?

Citește și: VIDEO- Adriana Antoni, amintiri din copilărie. A lansat o piesă în memoria bunicilor săi

Adriana: Aseară în studio, am compus o melodie nouă și plângeam chiar eu la melodia mea și mă gândeam doamne dacă eu plâng și trăiesc acest moment frumos, cumva plângeam așa de de emoție de frumusețe a momentului mă gândeam și îmi spuneam și cei din studio vai câte suflete se vor regăsi în această melodie asta este frumoseția meseriei mele n-am pierdut niciodată această emoție când o s-o pierd cred că nici nu mai are rost să mai compun și să mai lansez, pentru că  dacă nu lansez cu emoție, nu cred că n-are rost.

Eu sper niciodată să nu pierd această emoție și știu că melodiile pe care le-am compus deja pe 4 aprilie o să încep să lansez melodii.

Să mă ajute Dumnezeu și anul acesta cel puțin cel puțin 5, dacă nu mai multe melodii noi voi lansa așa că o să vin de mai multe ori la tine în emisiune.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI