Înregistrările șocante îi arată pe Labarrius Williams, 33 de ani, și Josue Gonzalez, 20 de ani, colaborând pentru a fura bani din bagajele pasagerilor la un punct de control de securitate, pe 29 iunie 2023.

Cei doi agenți TSA (Transportation Security Administration) lucrau pe Aeroportul Internațional din Miami.

Citește și: VIDEO- Scenariul unui jaf plănuit ca în filme. Final de poveste: cum au fost prinși hoții?

Imaginile puse la dispoziție de procuror îl arată pe Williams cum mută câteva articole într-o tăviță de bagaje și apoi se îndepărtează în timp ce Gonzalez ia obiectele respective și le pune în buzunar.

Cum furau agenții de securitate

Un alt clip îl arată pe Gonzalez care începe să deschidă fermoarul unei genți în timp ce tăvițele înaintează pe banda de bagaje.

Începe prin a deschide buzunarul mare al unui bagaj, apoi buzunarul mai mic din față și scoate din el un portofel, pe care îl trage în colțul tăviței, în spatele unei pungi mai mari.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pe măsură ce tava se mișcă, el deschide portofelul și scoate banii din el. În timp ce tava înaintează, el revine continuu la portofel până când trebuie să intre în aparatul de scare cu raze X. Apoi își bagă mâinile în buzunare și se întoarce la capătul benzii.

Pe 6 iulie, Williams, Gonzalez și un al treilea agent TSA, Elizabeth Fuster, au fost arestați pentru că ar fi sustras 600 de dolari din portofelul unui pasager în timp ce bagajul său era trecut prin filtrul de securitate.

Gonzalez și Fuster au renunțat la drepturile lor în momentul arestării și au furnizat mărturisiri scrise. Williams a refuzat să vorbească.

Cu toate acestea, la o audiere ulterioară, s-a renunțat la acuzațiile împotriva lui Fuster, potrivit NBC Miami.

Aceeași sursă transmite faptul că Gnzalez a fost inclus într-un program de stat pe care dacă-l va finaliza, se va renunța la acuzațiile împotriva lui. El a fost obligat să plătească 700 de dolari celor două victime, să facă 25 de ore de muncă în folosul comunității și să renunțe la acreditările sale de securitate din aeroport.

Lui Williams i s-a refuzat intrarea în același program și va fi trimis în judecată, potrivit Daily Mail.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si