Ca in plin sezon estival a fost astazi aglomeratia din Mamaia. Apa marii, perfecta la cele 26 de grade i-a indemnat pe turisti sa nu stea o clipa pe sezlonguri.

In Mamaia Nord, domnisoarele sunt cele care stabilesc nota de plata.

Citeste si: VIDEO| 40 de turiști au fost salvați din mare

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Bătaie ca-n filme pe o stradă din Iași. Mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare sub ochii trecătorilor

Citeste si: VIDEO| Alertă de furtuni în peste jumătate de țară

Mamaia s-a impartit in doua zone. In nord, turistii cu portofele pline, in sud- familistii. Pe litoralul romanesc este insa loc pentru toata lumea si toate buzunarele.

Toata ziua turistii s-au bucurat de plaja si soare iar cele 30 de grade din termometre nici nu s-au simtit sub briza racoroasa a marii.

Pentru ei, touroperatorii au avut pregatite aproape 100 de mii de locuri de cazare pe intreg litoralul.

La inceput de sezon estival, intre primii turisti sositi la mare a venit si Ana Maria Cazan, fosta concurenta la Exatlon.

Pentru cei mai multi dintre cei aflati pe Litoral, azi a fost prima plaja pe anul asta. Nimeni nu a regretat ca a venit in minivacanta de Rusalii la mare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si