In zadar au arborat salvamarii steagul rosu. Colegul nostru Daniel Savopol a urmarit intreaga zi misiunile contra-cronometru ale salvatorilor si vine cu detalii.

Daca ar fi existat un steag pentru Pericol de Inconstienta, cu siguranta salvamarii l-ar fi arborat azi! Coplesiti de situatie, salvatorii care acopera practic cea mai periculoasa zona a litoralului romaneasc, cea de la Eforie Nord ne-au spus ca au avut primele interventii importante inca de la ora 08.00

dimineata.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Bătaie ca-n filme pe o stradă din Iași. Mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare sub ochii trecătorilor

Citeste si: VIDEO| Alertă de furtuni în peste jumătate de țară

Citeste si: Un copil de 11 ani s-a înecat la o balastieră din Câmpulung

Acestia au arborat steagul din pricina curentilor puternici. Insa chiar si asa, mii de oameni au intrat in apa fara sa tina cont de avertismentele lor. Iar asta s-a intamplat in tot sudul litoralului.

Uluitor este faptul ca unii parinti isi duceau de mana copiii in valuri in timp ce altii ii lasau pe micuti nesupravegheati in apa. Salvamarii au reusit sa salveze doi copii din ghearele mortii intr-un interval de doar o ora si interventiile au cotinuat pana la aceasta ora.

Potrivit ultimelor date numai in Eforie au fost inregistrate pana acum peste 40 de salvari. Trebuie sa va spun ca zona mortii de pe litoral vine cu pericole ascunse.
Daca nu vedeti valuri mari nu inseamna ca este sigur sa intrati in mare. De ce? Ei bine aici sunt iregistrati cei mai periculos si inselatori curenti subacvatici, din pricina carora mai multi oameni si-ai pierdut viata in sezonul estival trecut.

De asemenea, in zona tarmului s-au format gropi ce se transforma in capcane letale. Asa ca daca veniti sa va petreceti vacanta aici, aveti mare grija la linia geamandurilor si la balizele care delimiteaza portiunile cu pericol ridicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si