Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Aglomerație pe litoral! 50.000 de turiști au ajuns in acest week-end prelungit la malul mării

50.000 de turisti au ajuns in acest week-end prelungit la malul marii. In topul preferitelor este statiunea Mamaia. Astazi, doar cei care si-au rezervat din timp sezlongul, au obtinut privelistea perfecta catre valuri. Iar pentru multi turisti a fost si prima zi de plaja din acest an.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Ca in plin sezon estival a fost astazi aglomeratia din Mamaia. Apa marii, perfecta la cele 26 de grade i-a indemnat pe turisti sa nu stea o clipa pe sezlonguri.

In Mamaia Nord, domnisoarele sunt cele care stabilesc nota de plata.

Citeste si: VIDEO| 40 de turiști au fost salvați din mare

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Bătaie ca-n filme pe o stradă din Iași. Mai mulți tineri și-au împărțit pumni și picioare sub ochii trecătorilor

Citeste si: VIDEO| Alertă de furtuni în peste jumătate de țară

Mamaia s-a impartit in doua zone. In nord, turistii cu portofele pline, in sud- familistii. Pe litoralul romanesc este insa loc pentru toata lumea si toate buzunarele.

Toata ziua turistii s-au bucurat de plaja si soare iar cele 30 de grade din termometre nici nu s-au simtit sub briza racoroasa a marii.

Pentru ei, touroperatorii au avut pregatite aproape 100 de mii de locuri de cazare pe intreg litoralul.

La inceput de sezon estival, intre primii turisti sositi la mare a venit si Ana Maria Cazan, fosta concurenta la Exatlon.

Pentru cei mai multi dintre cei aflati pe Litoral, azi a fost prima plaja pe anul asta. Nimeni nu a regretat ca a venit in minivacanta de Rusalii la mare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI