Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Ajutoarele lui Moș Crăciun, pe motocicletă

Mii de oamenii îmbrăcați în costumul lui Mos Crăciun au defilat pe motociclete în Barcelona. Privitorii au avut parte de un spectacol animat de claxoanele si de frumusetea motoarelor care au circulat pe Gran Via.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mii de pasionați de motociclete imbracati in costume rosii, cu barbă albă au luat parte la tradiționala paradă de Crăciun din Barcelona. Este cea de-a sasea editie desfasurată pe celebrul bulevard Gran Via. Inițiativa a început în 2013 și a crescut acum la 7.000 de participanți.

Citeste si: VIDEO| Cum scăpăm de depresia de Sărbători

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Ajutoarele Mosului primesc daruri de la spectatori în timp ce defileza pe străzi iar cadourile sunt stranse pentru a fi mai apoi donate.

Conditiile de particiapre sunt simple. Toți cei care vor să ia parte la Parada anuala de Crăciun din Barcelona trebuie să doneze minimum o jucărie nouă care este livrată Crucii Roșii.

Prin intermediul acestei organiyatii, darurile sunt impartite copiilor bolnavi sau proveniți din familii defavorizate.

Citeste si: Ajutoarele lui Moș Crăciun au luat cu asalt Sibiul pentru o cauză nobilă!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI