Close sidebar
Close sidebar

VIDEO: Alertă teroristă la Paris! Polițiștii au împușcat o femeie care a amenințat că se aruncă în aer

Poliția franceză a împușcat marți o femeie, după ce aceasta amenința că se aruncă în aer. Scenele șocante au avut loc într-o gară din Paris.

Stefania Pavel,

Poliția franceză a împușcat marți o femeie, după ce aceasta amenința că se aruncă în aer. Scenele șocante au avut loc într-o gară din Paris.

[Sursa foto: actu17.fr]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Franța este în alertă maximă, după ce marți dimineață, 31 octombrie a avut loc un incident șocant într-o gară din Paris. Un pasager din tren ar fi alertat poliția, după ce femeia, care avea fața acoperită de văl islamic făcea amenințări și striga sloganuri teroriste, potrivit Mirror.

Femeia a fost rănită în stomac în urma împușcăturii

Ofițerii ajunși la fața locului au rugat-o pe femeie să se predea, însă, în ciuda avertismentelor ea spunea că se va arunca în aer. Așadar, agenții au fost nevoiți să folosească focul în jurul orei 9.20. Femeia, al cărui nume nu a fost încă dezvăluit a fost rănită și dusă imediat la spital pentru îngrijiri medicale. 

[Sursa foto: X]

Citește și: Emmanuel Macron, președintele Franței, merge în Israel. Informația a fost confirmată de Palatul Elysee

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Nimeni nu știe exact motivele pentru care femeia ar fi recurs la astfel de gesturi, însă este posibil ca incidentul să aibă legături cu războiul din Israel. O stație de metrou și de tren suburban care deservește biblioteca națională Francois Mitterrand din estul Parisului a fost evacuată, a anunțat poliția.

Atac terorist într-o gară din Paris.

[Sursa foto: X]

Totodată, polițiștii au fost împânziți în toate zonele Parisului, astfel încât toată lumea să fie în siguranță. Poliția continuă să investigheze acum locul în care a avut loc incidentul șocant.

Profesor ucis într-un atac din nordul Franței

Nu este primul caz de acest gen din Franța. În luna octombrie a acestui an a avut loc un atac la o școală din Arras, în nordul Franței. Atunci, un profesor a fost înjunghiat mortal, iar alte două persoane au fost grav rănite. La fel ca și cazul de marți, atacatorul striga sloganuri de genul "Allahu Akbar". Din fericire, bărbatul periculos a fost prins.

Citește și: Soția românului ținut ostatic de Hamas a mers în Parlament. Nicolae Ciucă: ”Am avut o întâlnire greu de descris în cuvinte”

Ministrul de interne Gérald Darmanin a declarat că nu există "nicio îndoială" că există o legătură între atacul de la Arras și conflictul dintre Israel și Hamas.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI