Apar noi tensiuni în ”Casa iubirii”! Protagoniștii sunt, din nou, Alexandra și Gagea. Când se credea că sunt din ce în ce mai bine, dând uitare trecutul și afișându-se aproape ca un cuplu, iată că inevitabilul s-a produs.

În ediția de joi, 5 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii” se încing iar spiritele și curg lacrimi apare. Alexandra este cea care, în timpul conexiunii cu băieții, se ridică de pe canapea și iese în grădină.

Acolo plânge în brațele Robertei și este vizibil afectată.

Citește și: Teodora, mărul discordiei dintre Moldo și Antoni! Cei doi concurenți și-au aruncat cuvinte dure: „Mereu ai pus-o pe fata asta într-o postură mai greșită.”

Casa iubirii

Alexandra

[Sursa foto: Captura video]

Gagea și Alexandra, o nouă ceartă 

Toate astea în timp ce Gagea râde în hohote alături de colegii de emisiune, lucru care nu i-a picat deloc bine brunetei.

Iar de aici și până ca un nou conflict să izbucnească între cei doi foști iubiți a mai fost doar un pas. La revenirea brunetei în casă, spiritele s-au încins și s-a aruncat cu vorbe dure și de o parte și de alta.

Moment în care Gagea a readus trecutul în prezent. Și, deși a spus că poate ierta și uita ce s-a întâmplat între ei, iată că reproșurile vin rând pe rând la adresa Alexandrei, atunci când ea îi critică comportamentul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: Divorțul anului în Italia. Scandal între Chiara Ferragni și Fedez cu privire la imperiul financiar și la custodia copiilor- antena3.ro

Pentru că tânăra i-a reproșat că nu îi este alături când ea nu se simte bine, Gagea a ținut să îi reamintească faptul că atunci când el nu se simțea bine, ea se distra în compania lui Patrick.

Citește și: VIDEO Curg lacrimi amare pe obrajii lui Robi și ai Virginiei. Concurentul regretă cum s-a comportat cu fosta iubită: "Mă doare sufletul să te văd așa"

Casa iubirii

Colaj foto cu Gagea și Alexandra

[Sursa foto: Captura video]

Gagea: Se simte ok Alexandra?

Roberta către Alexandra: Gata, te rog, nu mai plânge, gata!

Alexandra către Gagea: Nu vezi că nu știi să te comporți!

Gagea: Pur și simplu…

Alexandra: Nu mă interesează! Ești un copil.

Gagea: Nu răd de tine, Alexandra!

Alexandra: Nu mă interesează de ce râzi. Eu nu sunt bine, nu mă simt ok și tu îți permiți să faci glume și să râzi.

Gagea: Și eu plângeam și tu stăteai cu Patrick, ciocul mic!

Ce se va întâmpla între cei doi după acest schimb dur de replici vedeți la Kanal D, de la ora 10:00 și apoi de la ora 16:00, la ”Casa iubirii”. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si