Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Alexandra rupe prietenia cu Roberta: ”M-a dezamăgit!”. Bruneta, dată în vileag. Ce a recunoscut fosta iubită a lui Sebastian: „Oricare în locul meu ar fi procedat la fel”

Alexandra și Roberta au rupt lanțul prieteniei. De la ce a pornit totul?!

Alis Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gala de duminică din ”Casa iubirii” a dus la destrămarea unei prietenii, iar cele vizate sunt Alexandra și Roberta.

Dacă imediat după intrarea Alexandrei în emisiune, cele două s-au apropiat foarte mult, iată că acum, cu aceeași rapiditate, au și pus punct alianței pe care o aveau.

Citește și: VIDEO Julia și Sebastian, cel mai nou cuplu din „Casa iubirii”? Robi și Roberta au văzut deja apropierea dintre cei doi concurenți

Gagea, motivul rupturii prieteniei dintre cele două fete

Și totul a pornit de la faptul că fosta iubită a lui Sebastian, în gala de duminică a emisiunii, l-a votat pe Gagea spre eliminare.

Iar acest lucru se pare că a deranjat-o teribil pe Alexandra, care încearcă să își repare relația cu Gagea și să dea uitării trecutul și ceea ce simte față de Patrick.

Încercarea brunetei, însă, a fost acum dată în vileag de Roberta. În fața tuturor, tânăra a recunoscut care ar fi fost unul dintre motivele care au împins-o să îl voteze pe Gagea spre eliminare. Concurenții au fost în șoc, doar Robi fiind cel care a ”mirosit” totul.

Alexandra: Eu chiar am considerat-o apropiat-o. M-am atașat de ea cel mai mult de când am venit aici. Nu mă așteptam la ea și vreau să spun că m-a dezamăgit. Din momentul ăsta eu nu mai am nicio prietenie, suntem doar colege cu toate.

Citeste si: Octavian este tânărul de 22 de ani decedat în accidentul din Argeș: "O inimă bună a încetat să mai bată!"- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Roberta: Cred că oricare în locul meu ar fi procedat exact la fel.

Robi: Eu cred că Roberta știe cât de mult o interesează pe Alexandra de Gagea (nr. la modul ironic) și de asta l-a și votat.

Roberta: Poate e și ăsta un motiv.

Citește și: VIDEO „Nu mă așteptam, exagerezi!” Tensiuni la cote maxime între Bogdan și Denisa. Toți concurenții îl pun acum pe el la zid. Ce a făcut?

După ce lanțul prieteniei s-a rupt, a intrat și Sebastian pe fir. Tânărul i-a atras atenția Robertei că prietenia ei cu Alexandra a fost doar de fațadă, așa cum i-a spus el mereu.

El speră că fosta lui parteneră să fi învățat ceva din această scurtă relaționare cu bruneta, care i-a adus Robertei multe certuri în emisiune.

Sebastian: A venit ziua în care ți s-a demonstrat că nu degeaba vorbeam.

Roberta: Eu am înțeles. La mine contează prima greșeală și după renunț.

Sebastian: Te-ai lămurit cine e Alexandra?

Roberta: Da, am spus clar că nu mai e...

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI