Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- "Am lăsat bani în mașina de spălat, să ne înmormântați pe amândoi". Mărturiile șocante ale rudelor bărbatului care și-a ucis concubina, apoi s-a sinucis

Rudele bărbatului care și-a ucis concubina, apoi s-a sinucis, fac mărturii șocante. Nepotul bărbatului a declarat că acesta și-a înștiințat fiica cu privire la faptele comise.

Redactia Stirile Kanal D,

Și-a ucis partenera care i-a salvat viața [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Un bărbat din Dolj și-a ucis concubina cu 24 de ani mai tânără, apoi și-a pus capăt zilelor. Înainte, individul și-a sunat copiii din diaspora și le-a mărturisit ce are de gând. În trecut, femeia i-a salvat viața după ce i-a donat un rinichi, dar gestul de atunci n-a mai contat în criza de gelozie extremă. Vă avertizez, urmează informații cu un puternic impact emoțional!", a transmis Cristian Sabbagh.

Și-a ucis partenera care i-a salvat viața

Bărbatul în vârstă de 60 de ani s-ar fi certat în această dimineață cu iubita de 36 de ani. Aceasta i-ar fi spus că vrea să plece la muncă în America și să rămână acolo pentru mai multe luni.

"Din gelozie s-au omorât, din gelozie! Că el era mai bătrân și ea mai tânără", a declarat cuscra bărbatului.

"Mai erau mici discuții, ca-n orice familie, dar așa grav nu se aștepta nimeni. Întotdeauna erau în centrul atenției, râdeau, glumeau, nicio suspiciune, nimic", a declarat nepotul bărbatului.

Înainte să se sinucidă, bărbatul și-a sunat copiii din fosta căsătorie și le-a mărturisit ce s-a întâmplat.

"- A sunat-o pe verișoara mea, că ea e plecată în America.
- Adică pe fiica lui?
- Fiica lui, da.

A sunat-o și i-ar fi spus că... Tată, să vii acasă. Că eu am omorât-o pe Iulia și mă omor și eu acuma. Și vedeți că am lăsat bani în mașina de spălat, să ne înmormântați pe amândoi", a declarat nepotul bărbatului.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

În trecut, femeia i-a donat un rinichi partenerului. L-a salvat atunci de la moarte, dar acum a sfârșit de mâna acestuia.

"- Rămăsei șocată, mă închinai... O femeie cuminte calmă, vorbăreață. Dar de el am auzit că e mai gelos.
- Ea pleca în străinătate fără el?
- Da, da.

Pleca. În Italia, a fost și prin Anglia. Dar el nu. El mai mult stătea acasă, că era bolnav de cancer", a declarat o persoană apropiată a celor doi.

"Vă dați seama, a șocat pe toată lumea, erau prieteni cu noi pe aici, eram și vecini", a declarat o persoană apropiată a celor doi.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj.

În caz de urgență, apelați numărul TELVERDE 0800.500.333 destinat victimelor violenței domestice.

Citește și: Moment teribil! Un polițist de la Crimă Organizată, călcat cu mașina de un traficant de droguri

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI