Lucian Bode a votat încă de la primele ore. Deputatul PNL s-a prezentat dimineață la secția de votare și a declarat că a pus ștampila pe fiecare buletin de vot. Primele declarații ale politicianului!

Lucian Bode, la vot de la primele ore

Deputatul PNL a mărturisit în fața camerelor primele impresii după campanie. Lucian Bode s-a declarat mulțumit de perioada electorală, care a fost liniștită și bazată pe expunerea proiectelor.

Am văzut o campanie liniștită, bazată pe un un concurs de proiecte, am văzut o campanie în care CE în funcție și-au prezentat realizările dacă le-au avut, iar cei care au cand candidează pentru prima dată pentru un mandat de primar sau de președinte de consiliu județean sau de europarlamentar și-au prezentat proiectul, proiectul pentru care vin în fața românilor să le solicite vot, a declarat Lucian Bode. 

Deputatul a măturisit și motivul pentru care a ieșit la vot: crearea unei țări puternice în Europa. Lucian Bode a declarat că a votat pe toate buletinele de vot, lucru care nu a fost complicat. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Citește și: Rezultate exit poll-uri pentru alegerile din 9 iunie 2024: La ce oră se anunță primele date privind alegerile locale și europarlamentare

Primele declarații ale deputatului Lucian Bode după ce a ieșit de la urne

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Astăzi am votat pe toate cele cinci buletine de vot și nu a fost deloc complicat. Am votat pentru o Românie puternică în Europa, am votat pentru ca România să-și continue cu demnitate parcursul euroatlantic. Am votat o listă de europarlamentari profesioniști, care vor fi membrii, două familii puternice la nivel european.

Și când mă gândesc că vor fi parte acestor familii puternice la nivel politice la nivel european, mă gândesc că pot contribui decisiv la creșterea beneficiilor pe care România le va avea ca țară membră a Uniunii Europene. De altfel, când mă gândesc la beneficii, mă gândesc la fonduri europene nerambursabile, la cele peste 95 de miliarde de euro pe care România a reușit să le atragă în anii de după aderare, de la din 2007 până în prezent. Mă gândesc la cei peste 80.000.000.000 euro europeni disponibili pentru România din PNRR și din actualul exercițiu financiar european 2021-2027, a declarat Lucian Bode. 

De asemenea, dorința deputatului pentru crearea administrațiilor puternice se pare că a fost exprimată și în ceea ce privesc alegerile locale și cele pentru consiliul județean. 

Citește și: Nicolae Ciucă: „Este un drum de la care nu trebuie să ne abatem”. Președintele Senatului a votat la secția din Balotești

Citeste si: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”- kfetele.ro

Citeste si: Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”- radioimpuls.ro

Primele declarații ale deputatului Lucian Bode după ce a ieșit de la urne

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

În plan local am votat pentru continuitatea proiectului de dezvoltare a Sălajului. Cum știți, în urmă cu 4 ani, sălăjenii au votat schimbarea în bine a administrației județene. Și nu au greșit, pentru că în ultimii 4 ani administrația județeană a dezvoltat enorm județul, fie că vorbim de infrastructura de transport, fie că vorbim de infrastructura de sănătate, de educație culturală și exemplele ar putea continua.

Așadar, am votat ca proiectul de dezvoltare al județului Sălaș să continue și să meargă la un alt nivel, la nivelul următor, în competiția pentru a ajunge în topul celor mai performante administrații județene din regiune și de la nivel național. În ceea ce privește Zalăul, oricâte responsabilități am avut și voi avea la nivel național, pentru mine Zalăul înseamnă acasă. Și dacă Zalăul înseamnă acasă, îmi pasă cum este administrat Zalăul din punct de vedere politic și pentru că nu sunt mulțumit de modul în care este administrat orașul, am votat schimbarea. Am votat schimbarea ritmului de dezvoltare pentru ca și Zalăul să țină ritmul cu administrația județeană în ceea ce privește, a declarat Lucian Bode.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si