Ana Maria a fost adoptată de mic copil de o familie de italieni și crescut în localitatea Giardinello, un mic orășel italian. De un an lucra la o companie unde a cunoscut un afacerist de care s-a indrăgostit, doar că bărbatul era cu 20 de ani mai in vârstă, era insurat şi avea copii.

Până și-a dat ultima suflare- tânăra a sperat că amantul italian va divorţa, motiv pentru care a și acceptat o relaţie ascunsă cu el.

Ieri cei doi s-au intalnit in zona în care lucrau şi au intreţinut relaţii intime. Apoi, fata a prins curaj și i-a spus că e însărcinată și i-a cerut bani să meargă la medici. În plus, i-ar fi spus că nu are de gând să crească singură copilul. Vestea l-a turbat pe individ.

"Tanara a sărit din maşina in care se aflau şi a luat-o la fugă. Scenele cumplite au fost surprinse de camerele de supraveghere. Pe imagini se vede cum italianul a urmărit-o şi prins-o pe tânăra româncă, după care a târât-o inapoi in maşină."

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Fenomenele METEO extreme au provocat primele victime

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 – Numărul alegătorilor care au votat la secţiile din străinătate a depăşit 250.000! In primul tur, până sâmbătă la ora 17.00, au votat aproape 188.000 de români

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 – Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău au votat sâmbătă la Madrid! Rareş Bogdan: "Să dăm cea mai usturătoare înfrângere"

Speriat, italianul i-a promis tinerei că o va duce la spital, însă pe drum cei doi au început să se certe din nou, iar bărbatul a ucis-o şi i-a abandonat trupul neînsufleţit intr-un şanţ. Apoi, ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic, a mers să ia prânzul, apoi la frizerie.

"Politistii italieni au descoperit-o pe tânără fără suflare si imediat a fost deschisă o anchetă pentru omor. Au refăcut traseul victimei şi au reuşit să îl găsească pe vinovat. Atunci când a fost incatusat italianul si-a recunoscut crima."

Antonoi Boragia a fost arestat pentru moartea româncei şi riscă acum ani grei în spatele gratiilor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si