Spune cu zâmbetul pe buze Anamaria Prodan care deși a trecut printr-o despărțire grea că a găsit resursele necesare să meargă mai departe și să strălucească, cum îi place ei să spună.

„Trebuie să fiu întotdeauna perfectă, trebuie să mă îmbrac elegant, trebuie să sclipesc”

Anamaria Prodan, femeie de afaceri: „Eu trebuie întotdeauna să fiu perfectă, trebuie să mă îmbrac elegant, trebuie să sclipesc pentru că altfel facem de râs specia.”

Despărțirea de Laurențiu Reghecampf pare să fie o amintire. Puternică cum o știe toată lumea Anamaria vorbește deschis despre cum reușește să rămână atât de energică.

Citește și: Anamaria Prodan și-a luat fanii prin surprindere cu ultimele declarații: „Mă urăsc pentru că”

Anamaria Prodan, femeie de afaceri: „De la mama și tatăl meu, amândoi de acolo de sus mă veghează și îmi trimit putere.”

Prezentă la un important eveniment de modă din vestul țării aceasta a strălucit într-un costum negru, foarte elegant.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Anamaria Prodan, femeie de afaceri: „Mă simt bine oricând, nu trebuie să fie de firmă. Când vine vorba de haine trebuie să știți să le porți cu demnitate, noi dăm valoarea hainelor.”

Și cum aparițiile ei sunt mereu demne de admirație e cât se poate de conștientă că pe lângă admiratori are și multe persoane care o invidiază.

Anamaria Prodan, femeie de afaceri: „Cred că ar trebui toți să ia exemplu și nu știu, în Anamaria Prodan fiecare ar găsi o parte bună.

Aacolo ar trebui să se inspire.”

Cât despre iubire...

Anamaria Prodan, femeie de afaceri: „Se spune că atunci când e dragoste nimic nu contează. Eu am încercat și n-a mers varianta apa și uleiul niciodată nu se amestecă, fiecare trebuie să trăiască în lumea lui.”

Cunoscuta impresară a și defilat la Timișoara Fashion Week alături de modele cu experiență.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si