Misterul din in care Razvan Ciobanu si-a pierdut viata ar putea fi deslusit dupa ce calculatorul de bord al masinii de teren, asa-zisa cutie neagra, va fi descifrat de expertii americani.

E dotat cu tot felul de senzori- care ar fi putut inregistra informatii pretioase, de mare folos in complicata ancheta.

Vlad Petrisor, reporter Stirile Kanal D: Bordul masinii in care se afla Razvan Ciobanu a fost trimis initial la reprezenanta din Bucuresti.

Cei de aici au decis insa sa il trimita in Statele unite, la firma mama, unde specialistii vor analiza datele inregistrate electronic de senzori.

TITI AUR: A fost extinsa memoria masinii si la alti senzori. La ABS, la cei care declanseaza airbag si centuri. Astfel, calculatorul masinii devine un fel de cutie neagra, la fel ca in aviatie. Este posibil ca la firma mama sa se obtina informatii mai multe decat intr-un service normal sau, in cazul nostru, intr-un service din Romania.

Initial, bordul electronic a fost verificat si de un expert al politiei constantene, exact la locul impactului.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Răzvan Ciobanu s-ar fi sinucis! După trei săptămâni, o ipoteză șochează: ”Nu mai era el, părea pe altă lume”

Citeste si: VIDEO| Razvan Ciobanu ar fi vorbit cu o persoana misterioasa, inaintea accidentului fatal

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Răzvan Ciobanu a sărit să îl bată pe Pelger cu o săptămână înainte de moarte! Avem toate detaliile din club

De aceasta data, specialistii americani de la Land Rover vor calcula totul la secunda.

Datele inregistrate electronic pot determina viteza exacta cu care rula Razvan Ciobanu, de cate ori s-a rastunat si din ce cauza.

Pana acum, anchetatorii stiu ca acul vitezometrului s-a oprit la 126 de km la ora, dar si masina ar fi circulat si cu peste 200 de kilometri la ora.

TITI AUR: Din punctul meu de vedere a fost un accident foarte clar si firesc iar dinamica masinii, pentru ca am fost acolo si m-am uitat, am facut o mica ancheta, e clar ca masina a mers prin iarba si a dat peste un prag, s-a rasturnat si intr-un final a lovit niste pomi.

Pe de alta parte, anchetatorii vor sa afle cu precizie daca si ce fel de substante a consumat creatorul de moda inainte sa urce la volan.

Testele rapide au scos in evidenta 5 substante interzise, printre care si cocaina

Vlad Petrisor, reporter Stirile Kanal D: Urmatorul pas care va face lumina in ancheta poate fi realizatt abia dupa ce va fi gata si examenul toxicologic. Rezultatele venite de la IML vor fi coroborate cu rezultatele specialistilor americani si, intr-un final, anchetatorii vor putea contura filmul exact al accidentului.

Pana acum, politistii au audiat 15 persoane in acest dosar controversat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si