Avocata trimisa de Laura Vicol sa asiste la perchezitia telefonului n-a vrut sa spuna mai nimic. In prezenta ei s-a verificat daca smartphone-ul lui Razvan Ciobanu ascunde detalii importante pentru ancheta.

Pana acum, s-ar fi constatat ca in ziua in care a murit designerul, acesta n-ar fi trimis niciun sms si nici n-ar fi sunat pe nimeni.

Motivul: creatorul de moda n-ar fi avut credit si nici acces la internet, decat pe retelele wi-fi.

Citeste si: Dezvăluiri uluitoare! Răzvan Ciobanu a sărit să îl bată pe Pelger cu o săptămână înainte de moarte! Avem toate detaliile din club

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

In schimb, surse din spatiul public sustin ca Razvan Ciobanu ar fi vorbit cu o persoana necunoscuta, in noaptea fatidica a mortii sale, printr-o aplicatie de intalniri amoroase.

Se banuieste ca a plecat de la festivalul din Mamaia in miez de noapte ca s pe aceasta cunostinta ar fi vrut s-o intalneasca.

Citeste si: Un bărbat misterios, sfâşiat de durere la mormântul lui Răzvan Ciobanu! "Plânge în hohote, săracul"! Vezi cum arată tânărul! EXCLUSIV

Verificari au fost facute si pe laptopul lui Ciobanu, aflat momentan in posesia prietenei sale, avocata Laura Vicol. Desi se specula ca designerul tinea pe hard-disk imagini compromitatoare cu anumite persoane, zvonul a fost infirmat.

LAURA VICOL: CD-uri si un laptop au fost gasite in casa, le-a luat mama lui Razvan si acum sunt in posesia mea, bine depozitate. Sunt tipare, prezentari de moda, nimic din ce s-a speculat, orgii.

Ancheta va prinde contur dupa rezultatele finale ale testelor toxicologice, care ar fi gata. Momentan, insa, politistii din Constata n-au intrat in posesia lor.

La testele rapide, insa, s-ar fi constatat ca Razvan Ciobanu consumase inainte de moarte o combinatie periculoasa, din 5 droguri puternice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si