Traseul criminalului din Arad 

Imaginile care au șocat o țară întreagă îl surprind pe ucigașul Antoniei însoțit de fiul vitreg, în timp ce trage valiza în care se află cadavrul fetiței. Bărbatul pare că se comportă natural, de parcă ar pleca într-o călătorie cu băiețelul în vârstă de 3 ani. În realitate, era hotărât să mușamalizeze crima.

Nu pare tulburat de ceea ce face și nici nu pare să dea înapoi.

„Nu devii criminal deodată, hodoronc-tronc(...) De cele mai multe ori când concubinul găsește o fetiță din altă căsnicie se întâmplă nenorociri de genul acesta”, a declarat Liviu Chesnoiu, profiler criminalist, pentru Știrile Kanal D. 

 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Criminalul fetiței a fost vizitat de sora lui în închisoare

Între timp, mama copiilor a fost audiată de anchetatori în prezența unui psiholog. Le-a mărturisit că n-a bănuit nimic despre crima teribilă și că a aflat abia când mascații i-au dat buzna în apartament, să-l ridice pe concubinul ei.
Tânăra de 28 de ani nu va fi pusă sub acuzare:

„Din observatiile noastre s a purtat foarte bine cu copiii, e grijulie fata de copii, considerăm că este o mama care își îngrijește copiii”,  a spus Erika Stark, directorul DGASPC Arad, pentru Știrile Kanal D. 

Inițial, criminalul le-ar fi declarat procurorilor o altă versiune a poveștii. Când iubita lui a fost externată din maternitate cu nou-născutul cuplului, i-ar fi spus că micuța Antonia este la bunici.

După câteva zile i-ar fi mărturisit adevărul iubitei sale însă tânăra neagă că ar fi știut ceva.

Mama fetiței NU este considerată complice

„Ea nu e o complice, e victima accestui individ pentru că el lucrează subtil, elegant. Agresiunea nu trebuie să fie bătaie, e verbală cu amenințări voalate(...) Am putea afla adevărul de la ea numai dacă va fi dusă undeva și vorbit cu ea pe îndelete și ar avea curajul să ne spună.” , a mai spus Liviu Chesnoiu, profiler criminalist. 

Tatăl biologic al celor doi copii, care lucra in Olanda, a ajuns astăzi în România și a depus o solicitare pentru a-și vedea băiețelul. Mama copiilor l-a dat în judecată recent pentru că nu le-ar fi plătit pensie alimentară de când s-au despărțit. 

Materialul întreg îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si