Anda Adam, artistă: „Suntem o echipă care dacă vrea să funcționeze...Separat, sunt convinsă că nu suntem la fel de buni, împreună suntem mai buni. Ne completăm unul pe celălalt.”

Uniți în tot și în toate! Așa sunt Anda Adam și Joseph, omul de afaceri care i-a cucerit definitiv inima. Cei doi sunt împreună de 2 ani, dar par să se cunoască de o viață.

Deși începutul relației a fost mai anevoios, căci artista locuia în țară, iar afaceristul călătorea prin toată lumea, au găsit variante pentru a se putea cunoaște, chiar și de la distanță.

Citește și: Anda Adam pierde din nou. Instanța i-a anulat cererea de redeschidere a contractului pentru a-și demonstra nevinovăția

Anda Adam, artistă: „Tehnologia este foarte avansată, deci putem să fim împreună unul cu altul în orice secundă. Suntem împreună acolo pe telefoane și ne suntem alături cu vorba, cu gândul, cu sufletul.”

Cei doi sunt atât de îndrăgostiți unul de celălalt, încât încearcă să-și reorganizeze obligațiile profesionale în funcție de cele ale partenerului. Anda, spre exemplu, și-a reprogramat concertele din ultimele 2 luni, pentru că și-a dorit să fie în America, alături de soțul ei, care a avut un rol în noua producție cinematografică „Miami Bici 2”.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Care este, de fapt, diferența dintre zahărul din trestie și zahărul din sfeclă de zahăr. Care este mai sănătos- antena3.ro

Citeste si: Un militar ucrainean şi-a anunţat dezertarea pe Facebook. Bărbatul a fost arestat și riscă ani grei de închisoare- wowbiz.ro

Anda Adam, artistă: „Dacă se vrea, se poate. Eu l-am însoțit pe el în LA o lună, o lună și jumătate cât au fost filmările, iar el mă însoțește la evenimentele mele.”

Joseph, soțul Andei Adam, a urmat cursuri de actori în Los Angeles

Experiența de actor a fost una deosebită și pentru Joseph, care nu este străin de platourile de filmare, căci a urmat cursuri de actorie în Los Angeles.

Joseph Adam, soțul Andei Adam: „Nu e atât de ușor cum pare cănd vezi un actor că face o scenă foarte simplă.”

Pentru că a fost atât de absorbit de carieră, cuplul nu a mai avut timp de relaxare sau vacanță. Iar Joseph recunoaște că se gândește să își surprindă partenera la finalul acestui an, cu o mică escapadă.

Joseph Adam, soțul Andei Adam: „Vara asta nu prea am avut vacanțe, multe proiecte. Am avut treabă și cu copiii și n-am reușit să plecăm și noi câteva zile.”

Citeste si: Se măresc iar pensiile, odată cu luna noiembrie! Cine va beneficia de această majorare?- kfetele.ro

Citeste si: Erika Isac, criticată aspru pentru scenele abuzive prezentate în videoclipul piesei BOO HOO: "Militează împotriva violenței asupra femeilor, dar videoclipurile ei sunt pline de violență și imagini vulgare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piciorul unui alpinist dispărut acum 100 de ani a fost găsit pe Everest. Povestea misterioasă a unei expediții cu final tragic- antena3.ro

Anda Adam, artistă: „Sunt convinsă că va alege o destinație care îmi place cu siguranță și îl las pe el să aleagă. Îmi place să fiu surprinsă.”

Anda și Joseph s-au căsătorit la finalul anului trecut, într-o ceremonie restrânsă. Amândoi sunt la a doua căsătorie și au fiecare câte o fetiță din relațiile anterioare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si