Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Andreea Balan, prima aparitie dupa operatiile suferite

Dupa ce a trecut prin clipe de cosmar in timpul nasterii celei de-a doua fetite, Andreea Balan se simte mai bine pe zi ce trece ! Artista si-a facut aparitia la un eveniment monden din Capitala cu cel mai important „accesoriu” al sau: zambetul de milioane!

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu mai incape urma de indoiala ca Andreea Balan este o luptatoare iar pentru cei dragi infrunta orice cumpana din viata. Cu zambetul pe buze si foarte relaxata, artista si-a facut aparitia la un eveniment monden unde toata lumea a admirat-o pentru felul in care arata. Dupa cele trei operatii suferite, intr-un timp foarte scurt, Andreea Balan a dat foarte repede kilogramele acumulate in timpul sarcinii.

Andreea Balan: „N-am mancat, la operatiile astea n-am mancat. Si dupa fiecare operatie sau inainte nu mananci si atunci am slabit. Sunt bine, fata e bine. Eu am fost, ea e sanatoasa”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Câți bani a câștigat Andreea Bălan de la Youtube după ce s-a filmat în spital? Contul interpretei a ”explodat” în ultimele luni, după ce a descris coșmarul prin care trece| EXCLUSIV

Ce face Andreea Balan dupa operatiile din ultima vreme

Dupa ce a intampinat complicatii severe la cea de-a doua nastere, prin cezariana, vedeta este bine si se bucura de timpul petrecut alaturi de cei dragi.

Ba mai mult, artista deja isi pregateste revenirea pe scena muzicala. Dansatorii din echipa ei au inceput repetitiile chiar acasa la vedeta.

Dincolo de repetitii, prioritate in viata Andreei Balan o au cele doua mici fetite ale sale, Clara Maria si Ella.

Cea mare a inceput gradinitia si are nevoie de toata atentia mamei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI