Dupa o relatie care dureaza de ani buni, timp in care au devenit parintii a doua fetite, Andreea Balan si George Burcea au decis sa-si oficializeze relatia.

Cantareata a publicat, pe pagina personala de Facebook, o serie de fotografii de la Starea Civila, alaturi de mesajul „Un "Da" hotarat am spus azi, cu iubire, incredere si fericire".

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Pentru cununia civila, Andreea Balan a ales sa poarte o rochie scurta, alba, cu volane si o coafura retro, cu bucle in valuri. Sotul ei, George Burcea, a purtat o camasa alba din in si pantaloni in carouri. Alaturi le-au fost si cele doua fetite, imbracate si ele in tinute de gala

"Fericirea ei este sublima, Ella ne-a unit si ea a fost ambasadorul iubirii noastre. Intr-o zi si noi vom fi alaturi de ea si de Clara asa cum ele au fost impreuna cu noi in aceasta zi minunata" a scris Andreea Balan pe contul ei de socializare.

La Starea Civilă au fost prezenti nasii Aurelian Temisan si Monica Daviudescu, dar si cateva persoane apropiate cuplului, printre care si Andreea Antonescu. Petrecerea de cununie a fost una restransa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si