Andreea Tonciu a vorbit, public, despre viața ei personală. Bruneta formează un cuplu cu Daniel Niculescu, iar atenția ei nu se mai îndreaptă către mici distracții precum ieșirile de o noapte și petrecerile extravagante.

Vedeta a dat cărțile pe față și a vorbit despre zvonurile apărute în spațiul public.

Citește și: VIDEO- Clipe de coșmar pentru Andreea Tonciu și mama ei după pornirea unui incendiu! Focul a izbucnit chiar lângă florăria lor

Andreea Tonciu, fără inel?

Andreea Tonciu s-a schimbat radical și s-a transformat într-o soție loială. În prezent, Andreea Tonciu este o mămică fericită care își folosește timpul și resursele financiare pentru ca familiei sale să nu-i lipsească nimic.

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu și-au jurat iubire veșnică, în urmă cu mai mulți ani. Cu toate acestea, urmăritorii celor doi sunt foarte atenți și au observat ceva incredibil. Inelul cel mai important din viața unei femei lipsește!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vedeta a dezvăluit în cadrul emisiunii WowNews că nu mai poartă verigheta și nici inelul de logodnă.

În acest sens, întrebată dacă s-a despărțit sau nu în secret de tatăl fetiței sale, bruneta a exclus categoric această ipoteză.

Citește și: VIDEO- Vedetele showbiz-ului românesc, însoțite de copii la evenimente

Căsnicie fără limite

Andreea Tonciu a dezvăluit că nici ea și nici soțul ei nu mai poartă verighetele pe deget. Ei consideră că aceste inele nu simbolizează dragostea și respectul pe care îl porți celui sau celei de lângă tine.

În emisiunea de pe Youtube, WowNews, Andreea Tonciu spune că nu mai poartă verigheta de pe vremea când era însărcinată.

Citește și: VIDEO- Met Gala 2023. Cum s-au îmbrăcat vedetele la cel mai așteptat eveniment din lumea modei

Din cauza faptului că a luat în greutate, acum inelul de logodnă și verigheta o strâng, Plus că, mai spune ea, bijuteriile nici nu mai sunt pe gustul ei, cum de altfel, nu îi mai plac nici soțului.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Nu observi că nu am verigheta și inelul de logodnă?  Știi ce s-a întâmplat cu verigheta? A rămas mică pentru că m-am îngrășat și n-am dus-o la magazin să o fac mai mare. Crede-mă că nici modelul nu-mi mai place și nici inelul de logodnă nu-mi mai place. Am purtat-o doar până am rămas gravidă, adică doar câteva luni.

Citește și: Secretul fericirii pentru vedetele noastre

Am rămas gravidă și am început să mă umflu, iar după nu am mai putut să o port, mă deranja. Are o cută foarte groasă, trebuie să mă duc să o schimb. Nici soțul meu nu o poartă, nici lui nu-i mai vine. Iubirea nu se pune într-o verighetă sau într-un act”, a mărturisit Andreea Tonciu pentru WowNews.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si