Pe internet, o poză în care Antoni apare în prezența altei fete, a făcut furori. Concurentul a fost fotografiat în afara emisiunii, cu o fată, în ipostaze tandre, iar totul a explodat. Andreea Mantea a fost nevoită să îi ceară explicații, iar Antoni a spus adevărul. Ce se află în spatele fotografiei?

Antoni, în tandrețuri din afara competiției 

O imagine în care Antoni apare în prezența unei fete, în afara competiției, a ajuns virală pe internet.

Situația trebuie lămurită, iar Andreea Mantea îi cere explicații lui Antoni. Concurentul începe să povestească, iar vâlva pare să fi fost creată într-o seară în care se pregătea să iasă la club. 

În timp ce Antoni povestește, Rebecca cu greu se abține să nu plângă.

Citește și: VIDEO Teodora și Moldo, deja în impas! Virginia intervine și șochează: „Ia-mă în brațe, te rog frumos!”

Antoni și Rebecca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Andreea Mantea: Antoni... ce ai făcut aseară?

Antoni: Da, doamna Andreea... Aseară, în jur de ora 23:30, eu cu Moldo ne pregăteam să ieșim. Am ajuns în centru...

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Andreea Mantea îi cere lui Antoni o explicație pentru o poză care a circulat pe rețelele sociale. În fotografia respectivă se observă cum Antoni este apropiat de o altă fată. Cei doi stau față în față, iar Antoni pare că îi ține mâna pe mijloc, fiind oarecum, îmbrățișați.

Poza care a circulat pe rețelele sociale cu Antoni

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Andreea Mantea: Am înțeles. Vreau să-mi explici pozele!

Antoni: În poza din club, am...

Într-un final, Rebecca nu se mai poate controla. În timp ce își ascultă fostul iubit, pe obrajii concurentei încep să curgă lacrimi necontenite.

Antoni și Rebecca

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Pentru a afla explicația lui Antoni și ce s-a întâmplat, de fapt, cu poza care a circulat pe rețelele sociale, urmărește emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.

Citește și: VIDEO „Mulțumesc pentru aseară” Roberta a văzut negru în fața ochilor când a citit mesajul pe care Sebastian l-a primit de la o altă femeie! Concurenta își acuză iubitul de infidelitate


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si