Multe femei nu își doresc să facă neapărat performanță într-ale sportului, cât își doresc o siluetă de invidiat, iar pentru asta în ultimii ani, reprezentantele sexului frumos au început să folosească adesea benzile elastice.

Beatrice vine în fiecare zi în sala de fitness, iar uneori chiar și de mai multe ori în aceeași zi. Preferă exercițiile cu greutăți, dar alocă timp si exercițiilor cu benzi elastice, iar când nu poate ajunge în sală, exersează acasă cu banda elastică.

(ILS. 00.10.34 – 00.10.44)

BEATRICE LĂCĂTARU: Da, le folosesc, dar le folosesc înainte de pregătire, înainte de concurs, pentru tonifiere, pentru tonifierea corpului, pentru musculatură și mă simt foarte bine cu ele. Le folosesc și acasă! Eu folosesc și greutățile, iar după ca să simt că lucrez mușchiul mai bine pot să mai pun și bandă ca să am tonifierea mult mai mare!

Beatrice lucrează intens în sala de fitness, iar rezultatele nu întârzie să apară! Este Campioană Națională de Fitness, dar nu sare niciodată peste exercițiile zilnice.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

BEATRICE LĂCĂTARU: Ne pregătim de Mondiale, sper să ne facem treaba să fim superbi! Ultimul premiu? Campioană Națională acum trei săptămâni la proba de fitness.

Specialiștii au descoperit că antenamentul cu benzi elastice este mult mai eficient! Iar potrivit acestora, 20 de minute de antrenament cu ajutorul unei benzi elastice pot fi echivalentul a 40 de minute de exercițiu fizic, fără un astfel de accesoriu!

Citeste si: Incredibil, ce s-a întâmplat cu Mariana de la Exatlon după ce a stat pe patul de spital! Fosta războinică a răsturnat toate calculele și a șocat întreaga lume EXCLUSIV

BOGDAN LUCIAN CRISTEA- ANTRENOR FITNESS: Eu folosesc, în special, benzile elastice în antrenamentele cu persoanele de sex feminin, deoarece pe ele le interesează mai mult tonifierea în zona coapselor și a abdomenului! Benzile elastice îmi oferă acel avantaj pe care îl pot folosi pentru a obține rezultatul dorit.Aparatele poate sunt prea greu de folosit, sau greutățile sunt prea mari și atunci apelezi la benzi!

Nu doar doamnele se pot antrena cu un astfel de accesoriu. În cazul domnilor, benzile elastice sunt cele care fac dintr-un exercițiu fizic și așa destul de complex, unul cu adevărat greu!

BOGDAN LUCIAN CRISTEA- ANTENOR FITNESS: Benzile elastice sunt foarte ieftin de procurat, le putem căra peste tot unde ne ducem, dacă suntem în sală, dacă suntem acasă. Sau dacă ne ducem la munte într-o drumeție, le putem folosi și ne pot ajuta să facem un antrenament scurt de 30-40 de minute foarte intens și să targetăm toate grupele mari musculare!

Citeste si: NEAM UNIT| Povestea lui ”Schwarzenegger” de România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si