„Anul Nou Chinezesc va începe în data de 10 februarie. Este un an sub semnul Dragonului de Lemn și vine cu multe semnificații pentru fiecare semn zodiacal. Așa că le-am invitat pe Oana și Adina Timofte pentru a ne vorbi despre ce aduce noul an pentru fiecare semn din zodiacul chinezesc”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Anul Dragonului de Lemn vine cu surprize pentru nativi

Cristina Dorobanțu: Bine ați venit!

Oana Timofte: Bine te-am găsit draga noastră, Cristina.

Cristina Dorobanțu: Este anul Dragonului de Lemn. Ce-mi spuneți despre asta, iar mai apoi vorbiți-mi despre fiecare zodie în parte, vă rog.

Adina Timofte: Dragonul de Lemn vorbește despre evoluție, prosperitate, bani, succes. Vine și cu o parte karmică, de asta, cei de acasă care ne urmăresc trebuie să înțeleagă că 2024 este despre lucrul cu provocările karmice. Le vor veni parteneri vechi, le vor veni situații vechi, vor veni anumite procese ce țin de bani, de moșteniri, vor întâlni situații ale trecutului care nu s-au rezolvat până acum. Despre asta este vorba. Dacă vrem să ajungem la bani, succes, prosperitate, să ne rezolvăm bagajele karmice.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Horoscopul zilei de 30 ianuarie 2024: Zodiile care se dezbracă de secrete

Oana Timofte: Femeia între 35 și 55 de ani va avea un impact foarte mare în 2024 prin prisma acestui an chinezesc. Așadar, cele care ne ascultă și sunt femei și au între 35 și 55 de ani nu au voie să nu aibă un an fabulos, dar trebuie să lucreze la acele lucruri karmice, așa cum spunea și Adina, ca să profite de prosperitate, lux, opulență și puterea personală care ne-o dă acest dragon.

Cristina Dorobanțu: Și zodiile?

Adina Timofte: Acum trecem în revistă toate zodiile chinezești. Începem cu Șobolanul. Șobolanul reușește dacă are capacitatea să negocieze. El, în 2024, cu această armă poate merge și să obțină absolut ceea ce vrea, atât în domeniu personal cât și în domeniu profesional. Îmi negociez viața, îmi negociez salariul, îmi negociez relația, fie mai stau acolo, fie plec. Așadar, negociați, folosiți-vă puterea negocierii ca să obțineți aceste lucruri. La Bivol vorbim despre acele lucruri care dacă nu sunt stabile în viața Bivolului, vor dispărea în 2024.

Oana Timofte: Și ei au șansa să economisească, dar trebuie să muncească productiv, să lase să acceseze un randament pentru muncă. Adică am planificat, am făcut, merg mai departe, să elimine un pic metodele învechite. Au șansa să-și cumpere mașina visurilor, au șansa să-și cumpere casa visurilor. Karma în relația de pe linia paternă este foarte importantă, dar cel mai cel mai important e să știe să lase un pic acele tradiții învechite.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si