Se poartă nunţile cu decoruri rustice, aranjamente florale inedite si mult verde. Tot mai multe cupluri caută să iasă din tiparele petrecerilor clasice si aleg nuntile in aer liber care sa le exprime personalitatea. Si luminile conteaza.

CRISTINA BĂLAN, organizator de nunți: Acum se poarta foarte mult aranjamente suspendate sau pe diferite obiecte de mobilier, așa cum avem si aici, în spate, un pian plin de aranjamente florale.

Folosim cât mai multe elemente din natură, în loc de support de farfurii avem felii de copac, folosim mușchi de copac și avem chiar și un perete de bușteni.

Citeste si: Gestul neașteptat făcut de o mireasă: Și-a ridicat rochia și a șocat pe toată lumea

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Saloanele unde mirii si invitatii vor ramane cu amintiri de neuitat par desprinse ca din basme. Pe mesele cochete aranjamentele de lux includ chiar si scoci parca pudrate cu aur. Pretul pentru un meniu de nunta intr-o astfel de locatie selecta variaza intre 70 si 100 de euro. Dar ceea ce cauta cel mai mult cuplurile sunt decoratiunile spectaculoase.

IRINA PETRACHE, designer floral: Anul acesta a fost în mare vogă pampasul și florile uscate si noi am încercat aici să prezentăm o variantă maximală pentru aranjamente suspendate.

Odata toate detaliile puse la punct, mirilor nu le mai ramane altceva de facut decat sa se asigure ca muzica si fotografiile vor da tonul unei nunti memorabile.

Citeste si: VIDEO| Moda anilor 2000 revine la petrecerile mondene


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si