De trei ani bărbatul își crește singuri cei doi copii, așa cum poate.

Ca o piatră, așa a căzut peste familie și vestea morții mamei. Se întâmpla în urmă cu 3 ani, când tatăl pleca la muncă în străinătate pentru a le oferi celor mici un trai cât de cât decent.

Tatăl are singur grijă de copii

Când s-a întâmplat nenorocirea Eugen era în vamă, în drum spre Cehia.

A primit un telefon prin care a fost anunțat de nenoricirea care s-a năpustit asupra familiei.

"Am fost acasă, eu lucram în Cehia ca lăcătuș mecanic. Am venit de Crăciun, am plecat înapoi, eram în vamă și sun acasă, trăia tata Dumnezeu să-l ierte. Ce faci? Soției îi e rău… când mai aveam oameni care erau cu mine am plecat și a doua zi m-au ținut din țară. A fost pe nepregătite."

Sărăcia a fost mereu prezentă în casa lor, dar acum traiul e și mai greu de dus.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Sărăcia le fură vacanța. Ei sunt copiii care văd marea doar la televizor

Până să se prăpădească mama, tatăl avea grijă să muncească pentru un ban în plus, însă acum e nevoit să facă totul singur. Trebuie să îi îngrijească, să se ocupe de educația lor, să le găteasca și să muncească mai mult.

Citeste si: “Munte de aur” în mijlocul unui colț de rai, duminică de la ora 14:30, la “Asta-i România!”

Ani la rând tatăl a încercat să renoveze casa, dar costurile sunt mult prea mari, așa că a făcut ce a putut, cât a putut. Camerele aproape de nelocuit, bucătaria mica și întunecată, se pierd într-un labirint al neajunsurilor.

Cum îi putem ajuta

Baia e cea mai mare bucurie a copiilor. E locul în care se simt și ei în rând cu lumea. De când tatal a reușit să o termine, cei mici se bucură de o baie în cadă, dar mai ales de confortul de a avea apa la robinet.  

Citeste si: VIDEO- Asta-i Romania! Seceta face ravagii în RomâniaS

Niciodată nu e prea târziu ca destinul acestor copii să se schimbe – asta și-a zis Richard Zamfirache atunci când a aflat povestea lor. Omul le-a întins deja o mână de ajutor și prin intermediul asociației pe care o conduce, vrea să facă mai mult de atât.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

"În primul rând au nevoie să le reparăm casa. O să vedeți că nu locuiesc în niște condiții extraordinare și în primul rând de asta au nevoie. Copiii ca orice copil se bucură la cadouri, jucării, o mâncare bună, dulciuri."

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Satul cu ulițe estivale! Cea mai ieftină plajă o găsim la Călărași

Cei care vor să sprijine familia Moise o pot face prin Asociația "Povești cu zâne și cu zmei", donând în conturile afișate pe ecran.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si