Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Asta-i România! Când iubirea ține de foame

Un tată și doi copii veseli, mereu puși pe șotii, desprinși parcă din cărțile cu benzi desenate. Un portret de familie frumoasă, dar incomplet, din care lipsește cel mai important personaj – mama. Chipuri împodobite de zâmbete în spatele cărora se ascunde însă cea mai dureroasă amintire.

Andreea Albu,

VIDEO - Asta-i România! Când iubirea ținea de foame


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

De trei ani bărbatul își crește singuri cei doi copii, așa cum poate.

Ca o piatră, așa a căzut peste familie și vestea morții mamei. Se întâmpla în urmă cu 3 ani, când tatăl pleca la muncă în străinătate pentru a le oferi celor mici un trai cât de cât decent.

Tatăl are singur grijă de copii

Când s-a întâmplat nenorocirea Eugen era în vamă, în drum spre Cehia. A primit un telefon prin care a fost anunțat de nenoricirea care s-a năpustit asupra familiei.

"Am fost acasă, eu lucram în Cehia ca lăcătuș mecanic. Am venit de Crăciun, am plecat înapoi, eram în vamă și sun acasă, trăia tata Dumnezeu să-l ierte.

Ce faci? Soției îi e rău… când mai aveam oameni care erau cu mine am plecat și a doua zi m-au ținut din țară. A fost pe nepregătite."

Sărăcia a fost mereu prezentă în casa lor, dar acum traiul e și mai greu de dus.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Sărăcia le fură vacanța. Ei sunt copiii care văd marea doar la televizor

Până să se prăpădească mama, tatăl avea grijă să muncească pentru un ban în plus, însă acum e nevoit să facă totul singur.

Trebuie să îi îngrijească, să se ocupe de educația lor, să le găteasca și să muncească mai mult.

Citeste si: “Munte de aur” în mijlocul unui colț de rai, duminică de la ora 14:30, la “Asta-i România!”

Ani la rând tatăl a încercat să renoveze casa, dar costurile sunt mult prea mari, așa că a făcut ce a putut, cât a putut.

Camerele aproape de nelocuit, bucătaria mica și întunecată, se pierd într-un labirint al neajunsurilor.

Cum îi putem ajuta

Baia e cea mai mare bucurie a copiilor. E locul în care se simt și ei în rând cu lumea. De când tatal a reușit să o termine, cei mici se bucură de o baie în cadă, dar mai ales de confortul de a avea apa la robinet.  

Citeste si: VIDEO- Asta-i Romania! Seceta face ravagii în RomâniaS

Niciodată nu e prea târziu ca destinul acestor copii să se schimbe – asta și-a zis Richard Zamfirache atunci când a aflat povestea lor. Omul le-a întins deja o mână de ajutor și prin intermediul asociației pe care o conduce, vrea să facă mai mult de atât.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"În primul rând au nevoie să le reparăm casa. O să vedeți că nu locuiesc în niște condiții extraordinare și în primul rând de asta au nevoie. Copiii ca orice copil se bucură la cadouri, jucării, o mâncare bună, dulciuri."

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Satul cu ulițe estivale! Cea mai ieftină plajă o găsim la Călărași

Cei care vor să sprijine familia Moise o pot face prin Asociația "Povești cu zâne și cu zmei", donând în conturile afișate pe ecran.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI