„- Văd atâta tristețe în ochii tăi…

- Da…. Înainte eram foarte veselă... dar de când s-a întâmplat asta încerc să fiu câteodată dar tot nu pot, nu pot din cauza că noi doi ne am iubit foarte mult și Dumnezeu a avut alt destin pt noi…. ”

„Este casa visurilor noastre”

„Cine o iubește mai mult pe mami?”

O mamă și doi copii fericiți încep o viață nouă la care până mai ieri nici nu îndrăzneau să viseze! E o poveste adevărată care confirmă încă o dată că după orice furtună apare soarele și după orice durere vine alinarea.

Citeste si: Kanal D, pe primul loc cu „Asta-i Romania!”

Pe Diana Condurache, mama rămasă văduva la doar 23 de ani cu doi copii de crescut, aveam să o cunoaștem în toamna anului trecut, atunci când printre lacrimi ne împărtășea drama pe care o trăiește și care avea să  mobilizeze o țară întreagă!

„- Tu acum la 23 de ani trebuie să fii și mamă și tată pentru 2 copilași.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

- Da, și mă lupt din toate puterile să le dau o educație cât mai frumoasă și să aibă tot ce n-am avut eu acasă, eu am fost necăjită acasă.”

Citeste si: VIDEO Asta-i România| Vă invităm la o plimbare în Ținutul Pădurenilor, Laponia de România

În spatele zambetului, biata mamă abia își ascundea amarul. A rămas singură pe lume atunci când a crezut că are totul: o familie frumoasă, unită și fericită, în ciuda sărăciei în care erau condamnați să trăiască.

Diana, văduva care a mers kilometri întregi pe jos ca să economisească 5 lei

„- Tu în acest moment cu cei mici locuiți la socri?

- Da.

- Și aveți o camera.

- Aici locuim, în camera asta.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

- Aici dormiți.

- Da… o întrețîn cum pot eu mai bine, să fie curățenie că e tot ce contează….să nu fie mizerie, dar mă străduiesc să fie cât mai frumos și când o să am casa mea vreau să fie colțul meu de rai.”

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Cel mai bun exemplu al paradoxului țară bogată – popor sărac! Pădurile de lângă un sat din Vrancea, pline de „diamante negre”

Visau împreună să aibă o casă și pentru asta munceau din greu, până într-o zi când toată lumea părea să se prăbușească în jur, odată cu moartea bărbatului. Îngenunchiată, Diana a continuat să lupte, să strângă bani din nimic.…

A mers pe jos kilometri întregi doar că să economisească 5 lei.

VIDEO: Urmărește ediția completă marca Asta-i România!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si