Suntem undeva în Oltenia de sub Munte. Aici, într-unul dintre satele răsfirate care își păstrează cu sfințenie tradițiile, și-au regăsit liniștea Ecaterina și Răzvan alături de copiii lor. 

S-au mutat la țară

De meserie, It-iști, Ecaterina și Răzvan duceau până în urmă cu un an o viață cu tot confortul în Capitală. Aveau bani, siguranța zilei de mâine și un viitor bun pentru cei doi copii, dar fericirea parcă tot nu era completă.

Poluarea, orele pierdute în traficul infern din oraș și zilele petrecute între patru pereți ai apartamentului de bloc, i-au făcut într-o bună zi să spună stop și să o ia de la capăt. Au ales să trăiască mai simplu, dar nu neapărat mai ușor, în satul de pe lângă Horezu, unde veneau inițial ca turiști. 

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Un învățător din Constanța s-a autodenunțat nemulțumit că nu a primit ce a cerut după ce a dat șpagă

S-au mutat aici la țară în toiul unei ierni geroase care avea să-i pună la grele încercări. Cu toate astea, nu s-au speriat și nici nu s-au gândit o clipă că au facut ce nu trebuia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Un învățător din Constanța s-a autodenunțat nemulțumit că nu a primit ce a cerut după ce a dat șpagă

Au ales pentru copii. Pentru liniștea și libertatea lor. Au vrut să le ofere un trai decent, simplu, într-un loc în care să se simtă conectați cu natura. Să știe că legumele cresc în pământ și nu pe raftul din supermarket, că vaca da laptele si nu fabrica.

Cei doi fac investiții în zonă

Fără să își propună și fără să știe ce îi așteaptă cu adevărat, cei doi IT-iști s-au trezit țărani de modă nouă, într-o gospodărie în care mereu e ceva de făcut, de cules, ori de tăiat. La început fascinați, apoi de-a dreptul uluiți și oarecum depășiți de toate sarcinile, au învățat singuri, pas cu pas ce e musai să facă.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Groparul care crește singur trei copii

Chiar dacă au făcut deja investiții în sat cumpărând mai multe terenuri, familia Stan locuiește deocamdata cu chirie într-o cabană din sat până când va reuși să își ridice casa mult visată. Locul în care se pregătesc să construiască e la marginea padurii. E o zonă izolată de sat, în care se aude doar natura. 

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Ecaterina și Răzvan ne spun că sunt siguri că nu vor pleca prea curând de aici. Nici ei, nici copiii lor. Tocmai de aceea, fac investiții în zonă pentru a le putea oferi celor mici tot confortul de care au nevoie tinerii pentru a se putea dezvolta și din punct de vedere profesional, într-o astfel de zonă.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Au palate de milioane, dar se plâng că sunt săraci

Ecaterina și Răzvan au găsit aici locul de basm după care sufletul lor tânja de-o viață. Și se pare că au ales bine: în timp ce traiul la oraș e tot mai stresant, mai scump și mai incert, la ei zilele trec altfel, într-un alt ritm.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si