Din cauza ei, oamenii fac nopți albe și stau de pază, doar doar reușesc să-i dea de urmă. Nici polițiștii nu stau liniștiți după ce lumea a înroșit linia la 112.

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| Alun, satul-bijuterie din Ținutul Pădurenilor peste care s-au așternut în ultimii ani liniștea și uitarea

Fantoma care terorizează satul din Brăila

Berteștii de Jos.

O localitate  în care dacă n-ar fi, nu s-ar povesti și de care până în urmă cu câteva zile nu auzise nimeni. Satul brăilean e devenit celebru datorită, sau mai bine zis din cauza, unei fantome care a pus pe jar întreagă comunitate.

Zici că e michiduță, cornutu', fantomă, strigoi.”

„Aruncă cu pietre, trăiți-ar copiii! Face poc, poc!”

„Diavolul ia inclusiv chip de lumină, da, chip de înger, chip de Ionescu sau Popescu.”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Eu am văzut o umbră și după aia în fața casei la o bătrânică și a terorizat-o și pe ea cu pietroiul. Aruncă pe case noaptea câte un pietroi, mai intră și prin casă.

„Așa zice soacra mea că ar fi dormit în casă....

- Cine?

Fantoma!”

Citeste si: VIDEO Asta-i România!| La Ciuperceni, în Teleorman, hoții au răsărit precum ciupercile după ploaie și fură tot ce le cade în mâna

Fantoma, unde e fantoma?

În vreme ce românul de rând e speriat de facturi și scumpiri, pe ulițele din Bertești, lumea are altă grijă. Să pună mâna pe spiritul rătăcit care se plimbă dintr-un capăt într-altul al satului, aruncă cu pietre și seamănă teroare printre oamenii cu frică de Dumnezeu… și de stafii.

„Ăla e fantoma, un om înalt mai slăbuț, viteză nelimitată, n-ai să vezi viteză așa, 40 de înși am fugit și nimic nu poți să-l prinzi, n-ai cum. Stai și te uiți, cade piatra pe casă. Michiduță nu vine în fiecare seară, acum s-a mutat pe altă șosea, încolo.”

Citeste si: VIDEO Asta-i România| Vă invităm la o plimbare în Ținutul Pădurenilor, Laponia de România

VIDEO: Vezi ediția integrală marcă Asta-i România!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si