In aceasta saptamana trebuie sa profitam de luna plina pentru a ne elibera de energiile negative. Acum avem motiv sa ne organizam mai bine vietile, atat fizic cat si spiritual.

„Avem parte de multe evenimente astrale in aceasta saptamana. In primul rand Mercur si-a incheiat mersul retrograd. Suntem mai linistiti si putem sa ne ducem pana la capat planurile.

Soarele se intalneste cu venus in zodia pestilor, motiv de creativitate, iubire si poate mai multa adrenalina pe viata sentimentala”, spun astrologii.

Astrologii spun că ne putem îndeplini planurile în această săptămână

BERBEC

Berbecii reusesc sa faca pace cu trecutul si bineinteles sa ierte. Este momentul sa indepartati gandurile negative. in aceasta saptamana aveti parte si de recomense financiare si sunteti deschisi unei povesti de iubire noi.

TAUR

Va largiti cercul de prieteni in aceasta saptamana si reusiti sa invatati o multime de lucruri de la persoanele noi aparute in viata voastra. Puteti chiar sa incepeti si o poveste de iubire, doar sa va faceti mai mult timp sa echilibrati sarcinile de la serviciu cu viata personala. Atentie cu sanatatea.

GEMENI

Gemenii stralucesc pe sectorul profesional. Reusiti sa atrageti metode noi prin care sa va cresteti veniturile.

Acasa au tot flelul de discutii in familie. Aceste discutii va ajuta sa eliberati anumite tensiuni, poate chiar sa va ganditi la o calatorie.

RAC

Aveti mai mult timp pentru voi si luati decizia sa va imbunatatiti viata din toate punctele de vedere, este timpul sa incepeti o dieta sanatoasa si poate sa faceti ceva miscare. De asemenea, ceva achizitii pentru casa voastra deoarece va doriti sa aveti cat mai mult confort.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

LEU

Leii sunt preucopati de partea financiara. Faceti mai multe drumuri la banca. Este important sa luati la timp un imprumut pentru a va bifa toate obiectivele. Sunteti femecatori si seducatori, avand in vedere ca soarele se afla acum in pesti.

FECIOARA

Fecioarele au nevoie de odihna. Este momentul sa va luati cateva zile libere in aceasta saptamana si sa invatati sa delegati din sarcini. Luna plina se formeaza in sensul vostru, putina agitatie, insomnie. Momentul perfect sa stati mai mult voi cu voi pentru a va analiza vietile.

Astrologii știu ce ne așteaptă în această săptămână

BALANTA

Balantele sunt ingrijorate din cauza unor situatii de la locul de munca. Luati lucrurile pas cu pas pentru a gasi cea mai buna solutie. Este important sa discutati cu partenerii vostri despre ceea ce va preocupa sufletul.

Mai multa odihna, atentie pentru sanatatea voastra si poate ca o rutina fizica nu ar strica.

SCORPION

Scorpionii au parte de surprize frumoae din partea prietenilor. Va revedeti cu anumite persoane care va aduc o stare de bine. In aceasta saptamana veti invata iertarea, compasiunea, toleranta. Fiti mai iubitori cu voi, dar si cu cei din jurul vostru.

SAGETATOR

Sagetatorii petrec mai mult timp cu familia. Acest lucru va ajuta si sa aveti rezultate mai bune la locul de munca. Superiorii va propun un post mai bun, poate un salariu mai mare, dar si sarcini si anagajamente in plus. Luati-va timp inainte de a lua o decizie.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

CAPRICORN

Capricornii au parte de o saptamana incarcata. Succes la interviuri si examene. Puteti sa incepeti proiecte noi care sa va conduca catre bifarea obiectivelor voastre. De asemenea, in aceasta saptamana veti avea si surprize din partea partenerilor. Inclinare catre filozofie si spiritualitate.

VARSATOR

Varsatorii au o saptamana extraordinara pe sectorul financiar. Creativitate, putere de manifestare si viziune. Ramaneti alaturi de partenerii vostri in toate deciziile pe care acestia le iau. Sunteti seducatori, iar zona intima se imbunatateste foarte mult.

PESTI

Pestii au in aceasta saptamana parte de o multime de provocari, in special pe sectorul amoros. In special rasturanri de situatie, decizii la care nu va asteptati. De asemenea trebuie sa fiti un pic atenti si la parteneriatele legate de zona afacerilor. Aveti si acolo o multime de provocari si decizii neasteptate.

In concluzie, saptamana aceasta este prielnica vindecarilor sufletului si trupului, spiritualitatii dar si transformarilor.

„Energia acestei luni pline in Fecioara ne ajuta sa ne vindecam sufletul, mintea, dar si trupul. Este important sa echilibram energiile fecioarei, care reprezinta rutina, munca, dar si ingrijirea corpului si energia zodiei pesti care inseamna transformare, divinitate, speranta, spiritualitate. Este momentul sa ne uitam un pic in interiorul nostru si sa ne dam voie sa devenim cea mai buna varianta. Ascultati-va intuitia si lasati viata sa se transforme”, spun astrologii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si