Close sidebar
Close sidebar

VIDEO -Astrologii ne arată ce culori ne ajută să avem energii pozitive

Culorile contează enorm. Astrologii ne spun ce culori trebuie sa purtăm in functie de fiecare zi a saptamanii pentru a avea parte de energii pozitive.

Iulian Ciurea,

Astrologii știu ce culori trebuie să purtăm în funcție de ziua săptămânii [Sursa foto: Click]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Nu de multe ori ne-am pus intrebarea fiecare ce culoare ne poate potenta creativitatea si ne poate ajuta ca in fiecare zi a saptamanii sa ne desfasuram cu forte proaspete, cu forte noi orice activitate, sa putem sa ne sporim abundenta, sa putem sa avem o stare buna”, spun astrologii.

Culorile purtate zilnic sunt foarte importante

Iar raspunsul l-au gasit in functie de corelatia dintre planete si fiecare zi a saptamanii.

LUNI- ALB SAU VERDE

Ziua de luni este patronata de luna. luna guverneaza zodia rac. iata o energie foarte buna si foarte benefica pentru noi, ziua de luni este foarte bine sa purtam culoarea alb sau verde care ne poteneaza si ne ajuta pentru a avea mai multa creativitate si a duce sarcinile la bun sfarsit.

MARTI- ROSU

Ziua de marti este patronata de planeta marte. marte guverneaza zodiile berbec si scorpion. Culoarea care este bine sa o purtam intr-o zi de marti este culoarea rosu. Rosu poteneaza pentru fiecare spiritul de lider de inovatie de tot ceea ce inseamna initiativa si ne ajuta sa avem o stare foarte buna.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

MIERCURI- VIOLET, NEGRU, BLEUMARIN

Ziua de miercuri este patronata de mercur. Mercur guverneaza zodiile gemeni si fecioara. Într-o zi de miercuri este bine sa purtam culorile violet, negru, bleumarin care ne ajuta pe foarte multi sa comunica, sa fim mai aproape de libertatea de a ne exprima si ne ajuta sa avem o zi frumoasa.

De ce duminica trebuie să purtăm culori precum portocalui și roșu

JOI- ALBASTRU

Ziua de joi este patronata de Jupiter. Jupiter guverneaza zodiile sagetator si pesti, iar culoarea care este benefica pentru a o purta intr-o astfel de zi este culoarea albastru. Asadar pentru toti cei care vreti sa fiti mai deschisi,sa aveti o zi senina, puteti purta aceasta culoare.

VINERI- GALBEN, ROZ

Ziua de vineri este patronata de venus.venus guverneaza zodiile taur si balanta iar intr-o zi de vineri este bine sa purtam culorile galben, roz care inunda in efluvii si care ajuta sa fim mai visatori, mai deschisi pentru a imbratisa iubirea.

SAMBATA- MOV INCHIS; VIOLET; INDIGO

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Ziua de sambata este patronata de saturn. saturn guverneaza zodiile capricorn si varsator. Într-o astfel de zi este bine sa purtam culori cum ar fi mov inchis, violet, indigo. aceste culori ne poteneaza spiritul artistic, transpormator si deschis pentru a intelege energiile universului.

DUMINICA- PORTOCALIU, ROSU

Ziua de duminica este patronata de soare. soarele guverneaza zodia leu, intr-o astfel de zi este bine sa purtam culori cum ar fi portocaliu, rosu, culori ce ne potenteaza deschiderea, receptivitatea ,caldura si ne face pe fiecare sa fim mult mai blanzi si mai deschisi pentru a ne desfasura activitatile specifice acestei zile si pentru a ne odihni.

In concluzie, potrivit astrologilor, culorile ne ajuta pe fiecare sa putem sa ne intelegem, sa avem o stare mai buna, sa ne simtim mult mai deschsi pentru a imbratisa si pentru a duce la bun sfarsit orice activitate.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI