In aceasta saptamana Venus, zeita iubirii se afla in zodia pesti alaturi de Mercur, de soare si de Neptun. In acest tranzit sunteti mult mai visatori, romantici, creativi sa incercati o multime de lucruri.

„Aveti mai multa incredere in voi, abandonati-va in credinta si iubire”, spun astrologii.

Iata ce a rezervat horoscopul pentru fiecare zodie in parte.

BERBEC

Berbecii au nevoie de cateva zile de liniste departe de agitatia orasului. Posibile calatorii pentru voi in aceasta saptamana alaturi de partener.

O săptămână cu iubire, dar și cu probleme, anunță astrologii

TAUR

Aveti multe discutii online care va obosesc si va dau batai de cap. Este timpul sa va detasati si va urmariti cu interes scopurile voastre.

GEMENI

Gemenii au multe sarcini in plus la locul de munca. Este important sa va dozati eforturile. Poate ca e si timpul potrivit sa cereti o marire de salariu. Va intelegeti bine cu colegii vostri.

RAC

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Racii vor adopta obiceiuri sanatoase. Sunteti mandri de realizarile voastre atat pe plan personal cat si pe plan profesional. Va descoeriti abilități noi, le slefuiti si faceti mai multi bani.

LEU

Leii pot incepe o colaborare cu un prieten. Atentie la asteparile nerealiste deoarece exista posibilitatea sa fiti dezamagiti. Acordati timp, imbunanatiti planurile si verificati de mai multe ori inainte de a lua o decizie.

FECIOARA

Fecioarele sunt carismatice si fermecatoare in aceasta saptamana si reusesc sa cucereasca cu usurinta pe cei din jurul lor. Aveti fler in afaceri si o intuitie extraordinara in special pe sectorul financiar.

BALANTA

Balantele isi directioneaza toata energia catre sectorul financiar. Aveti planuri indraznete si vise foarte mari. Primiti ajutor din partea colegilor, dar atentie cu suprasolicitarea si oboseala.

SCORPION

Scorpionii sunt tentati sa faca schimbari pe sectorul amoros. Multe constientizari si multe decizii care iau prin surprindere pe cei din jurul vostru. Atentie cu investitiile deoarece aveti intentia sa investiti destul de riscant.

SAGETATOR

Sagetatorii au confuzie in viata de cuplu si o multime de probleme de rezolvat in familie. Dati-va timp, ascultati-l si pe celalalt inainte de a lua o decizie. Multe drumuri pentru a rezolva cu acte, documente, poate pe la notar, pe la avocat sau diverse institutii ale statului.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

CAPRICORN

Capricornii reusesc sa isi remodeleze mentalul si sa fie mult mai optimisti si deschisi catre aventura. aventura din toate punctele de vedere, atat romantic cat si spre noi activitati care ar putea sa va umple buzunarele de bani si inima de satisfactie.

VARSATOR

Varsatorii isi gestioneze foarte bine finantele in aceasta saptmana. reusiti sa va imbogatiti, atat voi cat si cei din jurul vostru. În viata de cuplu aveti nevoie sa acordati mai mult partenerului si sa rezolvati neintelegerile care au produs dizarmonie.

PESTI

Pestii petrec mult mai mult timp in aceasta saptamana insa recomensele sunt pe masura. Realizati tot ce va doriti si sunteti satisfacuti cu munca voastra.

Saptamana aceasta, iubirea invinge tot si atrageti banii ca magnetul. In concluzie aveti noroc atat pe plan sentimental, cat si pe plan profesional unde totul merge struna.

„In aceasta saptamana va confruntati cu o multime de situatii care mai de care mai solicitante, insa, pentru ca sunteti creativi si deschisi noutatilor, veti face fata cu succes fiecarei provocari. este important sa incepeti mai multe lucruri si sa le terminati. energia din exterior va ajta sa va deschideti catre o calatorie sau catre cursuri noi”, spun astrologii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si