Rusia continuă să atace Ucraina. Ultimul atac a avut loc în orașul ucrainean Kostiantinivka. În urma atacului, 16 persoane au murit, printre acestea regăsindu-se și copiii. 28 de persoane au fost rănite grav în urma exploziei.

Ucraina atacată de Rusia

Orașul Kostiantinivka, din estul Ucrainei, a fost ținta rușilor. Atacul rusesc s-a desfășurat în piața din centrul orașului. În urma atacului, 16 persoane au fost ucise, printre care și un copil.

Alte 28 de persoane sunt grav rănite.

Un nou atac rusesc asupra Ucrainei. Rusia a atacat orașul Kostiantinivka

Un nou atac rusesc asupra Ucrainei. Rusia a atacat orașul Kostiantinivka

[Sursa foto: Capturi Twitter]

Ministrul de interne Ihor Klimenko a oferit detalii despre atac pe Telegram. Acesta a precizat că atacul a avut loc în piața centrală din orașul Kostiantinivka. El a continuat mesajul oferind imagini cu salvatorii care căutau printre dărâmături.

Tot pe Telegram, mai mulți oficiali ucrainei au postat videoclipuri cu explozia care a acaparat mai multe zone. În videoclipuri sunt surprinși oameni care cad la pământ, dar și persoane care caută un loc de adăpost.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Marcel Ciolacu infirmă faptul că dronele rusești au căzut pe teritoriul României. „În acest moment, nu se confirmă această informaţie. Eu am informaţiile de la ministrul Apărării''

"Răul rusesc trebuie învins cât mai curând posibil"

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a postat pe contul de pe platforma socială X, un mesaj care cuprinde teroarea rușilor din ultimul atac, dar și o filmare cu rezultatele atacului rusesc din orașul Kostyantynivka. 

"Cel puțin 16 persoane au fost ucise de bombardamentele rusești în Kostyantynivka, regiunea Donețk. Teroriștii ruși au atacat o piață obișnuită, magazine și o farmacie, ucigând oameni nevinovați. Numărul victimelor ar putea crește și mai mult.

Oricine din lume care încă are de-a face cu ceva rusesc pur și simplu ignoră această realitate. Răul atroce. Răutate nebunească. Inumanitate totală.

Condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut o persoană dragă. Răul rusesc trebuie învins cât mai curând posibil",  a scris pe X, Volodimir Zelenski.

 

Citește și: Un nou atac a avut loc la granița României, asupra portului Izmail. Apărarea antiaeriană ucraineană a doborât 17 drone. Reacția MApN

 16 persoane au fost ucise, printre care și copii. Numărul persoanelor rănite se ridică la 28.

16 persoane au fost ucise, printre care și copii. Numărul persoanelor rănite se ridică la 28.

[Sursa foto: Capturi Twitter]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si