Splendoare in iarba, acesta putea fi motto-ul evenimentului. Imbracate in tinute elegante de vara, doamnele au fost cele care au stralucit la Gentlemen's Show-ul organizat in gradina acestui local din Constanta. Iar Adriana a atras toate privirile cu rochia ei rosie ca focul.

Turistii au fost serviti cu mancaruri si bauturi alese, iar domnii au participat la degustari de licori rafinate, din sticle de colectie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Pentru mine, este prima oara cand particip si am venit pentru ca am auzit ca este atmosfera foarte faina. Si pot sa recunosc ca este foarte faina. Toata lumea este relaxata, au venit sa deguste o bautura fina. Este exact de ce e nevoie vineri seara, sa faci altceva decat faci de obicei”, spunea un tanar. 

Cu toate aceste ingrediente nu e de mirare ca invitatii s-au simtit excelent.

George Stan, organizator eveniment: Vrem sa aducem in Constanta si in tara o idee despre petrecerile in gradina si diferite detalii pentru gentelmani.

In acest weekend sunt deschise si cele mai cunoscute terase si beach-bar-uri din Statiunea Mamaia. De asemeena, un renumit club de noapte e gata sa primeasca din nou turisti.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si