Mii de oameni au petrecut Revelionul în centrul Clujului, iar la miezul nopții s-au bucurat de un spectaculos foc de artificii.

Revelion în stradă, cu voie bună și distracție

„Foarte frumoase artificiile, atmosfera, alături de prietenul meu, foarte frumos. Ne-am simțit bine și chiar mă bucur că se organizează așa la Cluj-Napoca, mă simt foarte bine de fiecare dată când îmi petrec Revelionul aici”, a spus o tânără.

La petrecerea din aer liber au cântat formațiile Ad Libitum Voices și Compact.

În mijlocul oamenilor s-a aflat și primarul orașului Cluj- Napoca, Emil Boc.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Și centrul orașului Timișoara a fost plin de mii de oameni care au întâmpinat noul an cu multă voie bună.

„După spectaculosul foc de artificii, oamenii nu pleacă din centrul orașului, ci se bucură împreună cu cei dragi de concertul din fața Operei”, a transmis Iulia Dumitrașcu, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește și: VIDEO- Pârtii numai bune de schiat. Zonele în care putem schia în țară

Peste 5.000 de oameni au întâmpinat Anul Nou în Piața Palatului Culturii din Iași. Trecerea dintre ani a fost marcată cu un foc de artificii care a luminat cerul timp de 10 minute.
Recunoscători pentru ce le-a oferit anul ce tocmai s-a încheiat și cu speranța că noul an va fi și mai bun, la miezul nopții, ieșenii au ciocnit un pahar cu șampanie și i-au strâns în brațe pe cei dragi.

Fiecare și-a pus câte o dorință, mai ales că pentru unii urmează un an important.
Atmosfera a fost întreținută de artiști locali, iar costurile pentru organizarea concertului și a focului de artificii au fost de 360 de mii de lei.
În Capitală, distracția a fost la ea acasă în Centrul Vechi, unde mii de tineri s-au înghesuit să petreacă Revelionul.
Distracția a început odată cu lăsarea serii și s-a continuat mult după miezul nopții, când cheful de petrecere a părut mai mare ca niciodată.
Bucureștenii care au vrut să petreacă pe ritmuri retro au avut ocazia să o facă la Revelionul organizat în Sectorul 3 al Capitalei, unde Anul Nou a fost întâmpinat cu mare entuziasm.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: