Close sidebar
Close sidebar

VIDEO. "Au vorbit despre căsătorie și copii". Giuly, geloasă, chiar și după eliminarea ”rivalei” sale. Cum a reacționat Robert, după ce a fost tras la răspundere?

Larisa a părăsit duminică emisiunea "Casa Iubirii", unde se afla încă din sezonul anterior, dar amintirea ei încă dă naștere unor discuții, controverse și gelozii. Giuly a fost extrem de iritată de faptul că s-a adus în discuție perioada de cunoaștere dintre Robert și Larisa.

Sorin Negru,

Giuly și Robert, un cuplu simpatic în Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Robi a adus în discuție un moment din perioada în care Giuly nu se afla încă în "Casa Iubiiri". "Asta e părerea mea, că Robert a simțit ceva foarte puternic pentru Larisa".

Giuly nu vrea să recunoască: "Nu sunt geloasă"

Giuly a avut replici acide la adresa lui Robert: "Cum a fost în preajma ei și cum e în preajma mea?", l-a întrebat direct concurenta pe partenerul ei din "Casa Iubirii".

Giuly: "Nu sunt geloasă. Din câte l-am cunoscut eu pe Robert până în prezent nu cred că ar fi continuat cunoașterea cu Larisa"

Giuly este încă zâmbitoare, dar veștile despre o eventuală apropiere dintre Robert și Larisa nu i-au picat bine.

Robert: "La un moment dat au mai fost discuții...! Nu e doar de astăzi!"

Giuly vrea să pară relaxată, dar veștile despre Robert o uimesc

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Patrick, despre Robert și Larisa: "Erau foarte apropiați"

Moderatoarea emisiunii Andreeea Mantea încearcă să o liniștească pe Giuly că nu e vorba decât despre Larisa, nu despre el:" Robert nu ar fi avut ceva cu Larisa, dar vorbeam despre Larisa"

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Patrick intervine și trezește amintiri care păreau uitate în Casa Iubirii: "Erau foarte apropiați, dar nu au fost mari chestii între ei, nu a fost ceva ieșit din comun"

Giuly: Ați vorbit despre familie și despre copii, Robert?
Andreea Mantea: Nu, m-am înșelat eu. Au vorbit la modul general, pure curiozități.
Robert: Giuly, vorbeam despre copiii pe care o să-i avem noi.
Bianca: Au vorbit despre câți copii își doresc...

Giuly respiră liniștită când află că Larisa s-a apropiat de el, nu și invers. "Giuly, ești atât de simpatică, mor de tine", spune Robert.

"Giuly, ești atât de simpatică, mor de tine", spune Robert.

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Tema discutată în casă a fost aceea că Larisa s-a apropiat de oricine altcineva din emisiune, inclusiv de Robert, dar nu și de Patrick.

"Despre asta este vorba", spune Andreea Mantea.

"Dar este diferit dacă Larisa s-a apropiat de el sau invers...", insistă Giuly, spre amuzamentul tuturor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI