Diana Şoşoacă. Avocata pe care o ţară întreagă o ştie ca fiind împotriva măştii şi a oricărei restricţii impuse în pandemie.
Rudă cu scandalul si protestatară de meserie, Diana Şoşoacă s-a făcut cunoscută printr-un discurs naţionalist şi ultraortodox. Am văzut-o cu toţii protestând la sfânta Parascheva în costum naţional şi cu tricolorul la gât.
"Mitropolia promis ca toata lumea se va ruga.

Tradatoriii!

Cine sa ma opreasca pe mine din drepturile mele, dreptul la circulatie, la Dumnezeu", striga dezlănțuită avocata la racla Sfintei Parascheva.

AUR a ajuns în Parlament printr-o campanie online

S-a erijat în apărătoarea drepturilor religioase şi s-a" lipit" de Înaltpreasfinţitul Teodosie, luptând în instanţă pentru organizarea pelerinajului de Sfântul Andrei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Dreptul la libertate religioasa nu poate fi restrans in niciun mod", susține avocata.
Alaturi de ceilalti membri ai partidului, Şoşoacă a simţit că o campanie electorala se poate duce cu succes şi în mediul on line.

Iar campania online a dat roade. Alianţa pentru Unirea Românilor ajunge în Parlament cu un scor la care nici macar avocata Diana Şoşoacă nu spera. Începând cu 22 decembrie, protestatara de la AUR va fi senator.
"Au spus nu stiu cum face dar sosoaca nu trebuie sa intre in parlament. Cu ea nu te poti intelege nu vorbeste decat de nationalism si patriotism... domne eu pot sa vorbesc de orice daca are ca si chintesenta nationalismul si patriotismul".

AUR a ajuns în Parlament fiind un partid aproape necunoscut

Pana ieri nici numele George Simion nu era cunoscut pe scena politica. Un individ venit din peluze, un ultras de meserie, George Simion are de acum un viitor de AUR. Va fi chiar negociator de marca in relatia cu partidele care au state vechi in parlament.

Si... desi pare greu de crezut, in sanul de aur al acestei formatiuni de extrema dreapta si-au facut loc naistul Nicolae Voiculet dar, si regizorul Bobby Paunescu. Ambii au sarbatorit aseara, pe scarile sediului, victoria de aur a partidului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si